gelir ya oda gelir 15 gün bitti bile şurda yarım saatimiz kaldı zatenne yapıalım valla bzide iftar beklyoruz
gelir ya oda gelir 15 gün bitti bile şurda yarım saatimiz kaldı zatenne yapıalım valla bzide iftar beklyoruz
fazla mütevazi olma herkesin çalışmaz mesala benim aç susuz kolay şeyler değil bunlar 🙂Insan açken zihni acik akli daha iyi calisiyor
Allah razi olsun kardeßim allah hepinize nasip eder insaallah allahin insanogluna verdigi en guzel emanet armagan muhtesem bir duygu ya arkadas muhabbet cok iyi ama benim pide almam lazim malum40 dakika var simdiden herkese hayirli iftarlarAllah bağışlasın abi
a.s vadi kızı iftarı bekliyoruz napalım sizde durumlar nasıl
tamam abi Allah orucunu kabul etsin, afiyet olsun hayırlı geceler.Allah razi olsun kardeßim allah hepinize nasip eder insaallah allahin insanogluna verdigi en guzel emanet armagan muhtesem bir duygu ya arkadas muhabbet cok iyi ama benim pide almam lazim malum40 dakika var simdiden herkese hayirli iftarlar
vay arkadaş bütün vadicler de mi var şairlik? yoksa oruç un getirdiği maneviyattan mı çıkıyor bu yaratıcılık bilemdim 😀İskender çıktı meydane artık bölümler ultra şahane
ben niye gaza gelemiyom aga o zaman? vadisiz tek günüm olmuyor yıllardırVadinin verdiği gazla aga
Bilmiyomben niye gaza gelemiyom aga o zaman? vadisiz tek günüm olmuyor yıllardır
Her bolumu gyzel oluncaYa arkada§ sende seyrettigin bûtûn bölûmler icin aynI cûmleyi kuruyorsun muhte§em ilk be§e girer diye bir karar ver hangisi ilk be§in icinde
La olm her mesajinin altinda dört satir bi§eyler yazmI§sin her mesajinda ayni seyleri okutma bize ne kadar cok cumle kurmu§ diyorum sonu hep aynI hûsranHer bolumu gyzel olunca
Hayırlı Ramazanlar
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Ne yapayim sence imzami abiLa olm her mesajinin altinda dört satir bi§eyler yazmI§sin her mesajinda ayni seyleri okutma bize ne kadar cok cumle kurmu§ diyorum sonu hep aynI hûsran
Valla bu mevcut durumdan kurtul baya bir görûntû kirliligi oluyorNe yapayim sence imzami abi
Hayırlı Ramazanlar
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
ben burdyaım br konu vardı halledim elm dedimde nasılsınızSen aktf degildin nerelerdeydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?