Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Eylüle bir hafta kala ekran kızışıyor. Düşünün daha yeni diziler bile ortada yokken, gelme ihtimalleri dengelerin değişeceğini kanıtlıyor.

Kumanda savaşı başlayacak

Perşembenin şampiyonu Kanal D’nin Kurtlar Vadisi dizisiydi. Ancak Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan ekim ayında perşembe akşamı görücüye çıkıyor. Fox TV İnadına Aşk’la ne yazık ki, bu yarışta var olamaz. Show TV, Asla Vazgeçmem’le kendi kitlesini koruyacaktır. TV8’in Maral projesinin bu savaşta şansı az. Bu yılın kumanda savaşı kadınlar ve erkekler arasında perşembe akşamı olacak. Cuma Fox Karagül, Star Kiralık Aşk ve yeni diziler yarışına sahne olacak televizyon ekranları... Bu iki dizi pastanın çok büyük bir kısmını paylaşacak. Rakip olmak için hem aşk, hem entrika hem de hayali harmanlayan bir proje lazım.

OYA DOĞAN - VATAN

abi hazır 3 bölümle sezona giriş yaparlar bence yani 10 eylülde başladığında yeni bölüm hariç hazır 2 bölüm daha olur diye düşünüyorum
DÜNKÜ ANDY GARCIA HABERİNE ÇOK SEVİNDİM
)))) İNŞAALLAH TEKRARDAN GELİR DE BİZLERİ MEST EDER
))) ADAM MUHTEŞEM OYUNCU

olursa çok güzel olur ben evrene mesajımı gönderiyorum
üstüme düşeni yaptım gerisine ne olacak bakacaz başkan yalnız böyle isimler olsa acaba gizli kalır mı ki
asla gizli kalmaz
)) necati beyden evvel kanal d zaten cümle aleme reklamını yapar
)) hemen onuruna yemekler düzenlenir akşama da kanal d ana haberde röportaj
)) ertesi gün de malum ertuğrul özkök boş durur mu bir de onla resimler ..v.s.v.s.

orhan bıyıklıyı çok severimm süper olur valla ya vadiye yakışır yaa

vadisiz perşembelerin bitmesine çok az kaldı

Son düzenleme:
inşaallah bu sezona geçen sezondan ders alarak başlamışlardır
yoksa reyting anlamında geçen seneyi ararız gibime geliyor
reytingler geçen sene zaten dipteydi başkan artık ben ondan beklentimi düşürdüm çünkü sistem hala aynı sistem umarım içerik olarak daha sağlam bir vadi izleriz ben o tarafa kanalize oldum

Şu en favori dizisi yarışması moralimi çok bozdu. Benim için yarışma artık yok hükmündedir. Şahsen bir daha oy kullanmayacağım çünkü sonucu belli. Bence hiçbir vadici de kullanmasın zaten forumda aktif olanların çoğu vadici. Belki bu şekilde protestomuz işe yarar.

Tabi isteyen kullansın sonra baskı gibi anlaşılmasın
ben protesto edeceğim.