Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

CNbOJ3-UYAAhkbG.jpg

BİLGİ-| Yeni Sezonda Polat Alemdar'ın geçtiğimiz sezondan kat,kat daha fazla aksiyon sahnesi olacağı için,Necati Şaşmaz yeni sezon çekimleri başlamadan önce 5 kilo verdi.

müthiş bilgiler müthiş tüyolar müthiş resimler inanılmaz heycanlandım ve fragmanı dört gözle bekliyorum çıksın artık yav

serdar akarın işe el atması muazzam bi gelişme efsane yönetmenlerimizden biridir farkını ortaya koyacağı kesindir
orhan bıyıklının gelmesini bende çok isterim son derece iyi bir oyuncu ve vadiye tam anlamıyla yakışacaktır

BİLGİ-| Yeni Sezonda Polat Alemdar'ın geçtiğimiz sezondan kat,kat daha fazla aksiyon sahnesi olacağı için,Necati Şaşmaz yeni sezon çekimleri başlamadan önce 5 kilo verdi.
Önemli olan aksiyon sahnelerinin eskisi gibi inandırıcı çekilmesi gecen sezon malesef Vadinin sorunlarin biriydi bu

Biraz kilo fazlası vardı. Aksiyon sahnelerinde bu durum kötü görünüyordu. Kilo vermekle çok iyi yapmış. Artık iyi aksiyon sahneleri bizi bekliyor.

Kadir aga Necati Şaşmaz ile Orhan Bıyıklı görüşmesinin sonucunu bekliyorum :) sakın atlatma dört gözle senden gelecek haberi bekliyorum :)

Yönetmen yine Doğan Ümit Karaca... Ancak Doğan Ümit Karaca 3 hafta önce bir ameliyat oldu,bu yüzden ilk 8bölümü Serdar Akar yönetecek, ancak jenerikte yönetmen doğan ümit karaca yazacak
@china_shangai @papuleo

Kadir aga Necati Şaşmaz ile Orhan Bıyıklı görüşmesinin sonucunu bekliyorum :) sakın atlatma dört gözle senden gelecek haberi bekliyorum :)
tabiki aga birşey duyarsak paylaşırız 🙂

Bölümün sonunda "Yönetmen - Serdar Akar" yazisi bölüme ayri bir hava daha kattardi.. keske ismi gecseymis.