Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtlar Vadisi
4. Sezon

Bölüm 88

Polat cehennemin içinde..
Polat, tabut içindeki son anlarını ve ölümü kabullendiği noktada hayata nasıl döndürüldüğünü hatırlar. Verilen yeni yaşam karşılığında Polat'tan Lübnan Başbakanı'nı öldürmesi istenmiştir. Sürekli takip edilen Polat, istenen şeyin nedenlerini araştırırken anlar ki; kendisini kullanmak isteyenler hem Ortadoğu dengelerini iyice bozacak, hem de Türkiye'yi zor durumda bırakacaktır.

Polat'a yeniden hayat verenler; Nergiz, Doğu ve Esat için hazırladıkları sonu birer birer gerçekleştirmiştir. Elif, ameliyat masasında ölümle pençeleşmektedir. Kapısı dahi olmayan bir odada gözlerini açan Safiye, öldürüleceğinden emindir. Kılıç, tuzaktan kurtulup sırlara karışmıştır. Polat'ın İstanbul'a ulaşma çabaları hala engellenirken, Nizamettin mafya ve teröre karşı başlattığı savaşın ilk adımını basına açıklar.

Erhan ve Abdülhey, ofise düzenlenen baskından kurtulmak zorundadır. Her türlü tehlikeyi göze alıp zorlandığı kirli oyunda yer almayı reddeden Polat, hiç beklemediği bir anda kendisine yollanan ikazla şok olacaktır.

Yönetmen
Serdar Akar

Yok böyle bir sezon finali ya insan o zamanları mumla arıyor resmen. Hatırlıyorum da günlerce polat öldü mü diye konuşulmuştu bu bölüm.

Bu röportajı hala hatırlıyorum keşke Star'a geri dönsek görsel açıdan en iyi görüntü şuan Star'da.

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi en çok Show TV'ye yakışıyordu. Show'un karanlık görüntüsü başka kanalda yok.

Muhteşem bir senaryo.. birbirinden mükemmel karakterler.. aksiyon, heycan, gerilim, gizem ve bu kadar karmaşığın arasında eksik kalmayan mizah. Şu bölümleri izledikce eski ekibe dahada çok kızıyorum. TV'de onlarca projenin sonunu getirdiler.. yayınlanan bölümlerle, sinema projeleriyle ne krizler atlattıldı.. Bahadır Özdender çıktığı her programda Vadi ile yaptığı muhteşem konuşmalarla bizleri mest etti. Adam tam bir Kurtlar Vadisi aşığıdı.. bu adamın konuşmaları özlüyorum gerçekten.. gel görelim ki kimsenin yıkamadiğı bu projeyi biz kendimiz yıktık. Gerçekten inanılır gibi değil..

Taptalk 2

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Perşembe olmazsa inşallah tutar. Çünkü dizi eski Kurtlar Vadisi'ne dönüyor ve seyircinin istediği de eskiye dönüş.

Sezon Finalini erteleyip Muronun filmini izlemeye karar verdim geceyi 95-96yla kapatiriz. 9 gun icinde 5.sezonu da bitirirsem Erzurumdan gelirken bitirmis olucam İnşallah

Netten biraz araştırdım da necati şaşmaz ile raci şaşmaz arasındaki sorunun cevabını bir türlü bulamadım. O efsane bolumleri yazan ve oynayan insanlara ne oldu da kaza olunca bile bir birlerini sormayacak kadar değiştiler.