Kurtlar Vadisi en çok Show TV'ye yakışıyordu. Show'un karanlık görüntüsü başka kanalda yok.
Yok böyle bir sezon finali ya insan o zamanları mumla arıyor resmen. Hatırlıyorum da günlerce polat öldü mü diye konuşulmuştu bu bölüm.
Bu röportajı hala hatırlıyorum keşke Star'a geri dönsek görsel açıdan en iyi görüntü şuan Star'da.
Yok böyle bir sezon finali ya insan o zamanları mumla arıyor resmen. Hatırlıyorum da günlerce polat öldü mü diye konuşulmuştu bu bölüm.
Bu röportajı hala hatırlıyorum keşke Star'a geri dönsek görsel açıdan en iyi görüntü şuan Star'da.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Perşembe olmazsa inşallah tutar. Çünkü dizi eski Kurtlar Vadisi'ne dönüyor ve seyircinin istediği de eskiye dönüş.Muhteşem bir senaryo.. birbirinden mükemmel karakterler.. aksiyon, heycan, gerilim, gizem ve bu kadar karmaşığın arasında eksik kalmayan mizah. Şu bölümleri izledikce eski ekibe dahada çok kızıyorum. TV'de onlarca projenin sonunu getirdiler.. yayınlanan bölümlerle, sinema projeleriyle ne krizler atlattıldı.. Bahadır Özdender çıktığı her programda Vadi ile yaptığı muhteşem konuşmalarla bizleri mest etti. Adam tam bir Kurtlar Vadisi aşığıdı.. bu adamın konuşmaları özlüyorum gerçekten.. gel görelim ki kimsenin yıkamadiğı bu projeyi biz kendimiz yıktık. Gerçekten inanılır gibi değil..
Taptalk 2
Yakisiyor bence agaCahitin stil ustaya yakışırmıydı.Bence olmazmış..
![]()