Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kimse bizi bitiremedi biz birbirimizi bitirdik su bolumlere baktikca uzuluyorum kimse kalmadi

Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !

Bölüm 43

İskender’in bir türlü istediği bilgileri vermeyen Polat’ı konuşturmak için hazırladığı sürpriz ne olacak? Bu sürpriz Polat’ın dilini çözecek mi? Polat Alemdar, İskender’in hücresinden kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Ustası Polat’a bir türlü ulaşamayan Memati, İskender’den intikam almak için nasıl bir plan yapacak? Hem örgütün hem de devletin peşinde olduğu Muro’yu nasıl bir macera bekliyor?

Ben muhabbet etmesini bilmiyorum bu mesaji da yazarken kirk takla attim su isi bilsek ben boyle daha cok mesaj yazarim ama beceremiyorum iste

becerirsin becerir kendini hakir görme
aslında yazım dilin iyi ama bazen absurt şeylerden bahsedip bütün olumlu tavırlar olumsuza dönüyor
))) bu arada pusunun eski fragmanlarını heyecanla bekliyorum gayet iyi oluyor
)) b izi eski vadiden mahrum bırakma
))

Bir aksilik cikmazsa 162'ye kadar yolumuz var. Ağustosun 14 une kadar Vadi sov yapicam sonra izleyemicez 16 sinda memleketteyim

Bir aksilik cikmazsa 162'ye kadar yolumuz var. Ağustosun 14 une kadar Vadi sov yapicam sonra izleyemicez 16 sinda memleketteyim

yapma ya tüüühhhhh vadi adına kötü bir haber desene
))))))))) vadi öksüzzzz kaldı sayende
))))))))

44.Bölüm

İskender’e bombalı saldırı yapmaya hazırlanan Memati’yi kim durduracak? Memati’nin Polat’a ulaşmak için yaptığı yeni plan ne olacak? Cezaevinde kendi üssünü kuran İskender’in rahatını kimler, nasıl kaçıracak? Cezaevinde çıkan isyan, kime hizmet edecek, kimin planlarını bozacak? İskender’in adamlarının akıl almaz işkence yöntemlerine direnen Polat Alemdar, kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Bu plan, Polat Alemdar’ı özgürlüğüne kavuşturabilecek mi? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, soluk soluğa izleyeceğiniz bir bölümle Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu’da olacak.

Elbet Alacağız Bunca Şeyin İntikamını Sevdiklerimiz Boşu Boşuna Ölmediğine Göre Bizde Boşu Boşuna Hayatta Değiliz Ya !

Bölüm 45

Polat Alemdar, nefes kesen bir mücadelenin ardından, sonunda İskender’in adamlarını atlatır ve özgürlüğüne kavuşur. Polat Alemdar’ı elinden kaçırmak, İskender Büyük’ü çileden çıkarır. Yaşadıklarının intikamını almaya söz veren Polat’ın ilk hedefi ise, İskender’i bulmak olacaktır. Ancak dışarıda kendisini bekleyen başka sürprizler vardır.

22 20 ' DE JETLERİMİZ DİYARBAKIR'DAN DAEŞ İÇİN HAVALANDI..!! OPERASYON ÇOK KAPSAMLI OLARAK YÜRÜTÜLÜYOR...!!

İŞİD Türkiye'ye savaş ilan etti. İŞİD hesabları: Türkiye, seni Allahin izniyle ele gecirmek icin geliyoruz.

İşid yayın organı: Türkiye allahın izni ile seni ele geçiriyoruz ve ilk hedef 5 bombalı araç diyerek TR'ye selam yolladı.

Allah bu gavurlardan ülkemizi ve müslüman alemini korusun kurdukları tuzakları başlarına yıksın inşallah

amin aga amin resmen ateş çemberinin içindeyiz Allah devletimize milletimize zeval vermesin
amin aga amin resmen bizi savaşın içine çektiler hem ekonomimizi hemde ülkemizi batırıcaklar bu dış güçler ama bizim millet hala uyumaya devam suçu erdoğanda arıyolar hala en çokda buna uyuz oluyorum