bizim beklediğimiz ünlü iyi oyuncu işi pek sessiz sedasız olmaz gibiin§allah sessiz ve derinden gidiyorlardIr
bizim beklediğimiz ünlü iyi oyuncu işi pek sessiz sedasız olmaz gibiin§allah sessiz ve derinden gidiyorlardIr
Dogru diyorsun ama mutlaka giri§imler vardIr nede olsa sezon finalinde baya bir telafat oldubizim beklediğimiz ünlü iyi oyuncu işi pek sessiz sedasız olmaz gibi
benim en büyük güvenim kanal d açıkçasıDogru diyorsun ama mutlaka giri§imler vardIr nede olsa sezon finalinde baya bir telafat oldu
Aynen benim de daha kanal d söylentileri çIktIgIndan itibaren ben hep senin bu söyledigin konuyu ûstûne basa basa dile getirdim kanal d vadiyi aldIysa mutlaka bazI konularda beraber hareket edeceklerdir yeni oyunculsr olsun senarist grubu olsun vs bsbenim en büyük güvenim kanal d açıkçası
katılıyorum, mesela irfan şahin necati şaşmaz ın babaannesinin cenazesine çelenk gönderdi yani bir sahiplebme durumu var ayrıceda vadi kanal d nin bu sezonki en büyük yapımı olacak gibiAynen benim de daha kanal d söylentileri çIktIgIndan itibaren ben hep senin bu söyledigin konuyu ûstûne basa basa dile getirdim kanal d vadiyi aldIysa mutlaka bazI konularda beraber hareket edeceklerdir yeni oyunculsr olsun senarist grubu olsun vs bs
Kesinlikle hiçbir kanal dû§û§te olan bir diziye rekor ûcret vermez bence aylar evvelinden bazI planlar yapIlmI§tIr cunku vadinin sezon bitimine nerdeyse bir ay evvelinden transfer haberleri cIkmI§tI yani nerdeyse bir ay evvel plan program yapilmis olabilir hatta daha da ileri gidersek gereksiz karakterlerin diziden ciksrilmasi bile bu planlarin bir parcasi olabilir iste bu yûzden benim fikrime göre beraberce hareket ettiklerini dûsûnûyorum belki de yaniliyor olabilirimkatılıyorum, mesela irfan şahin necati şaşmaz ın babaannesinin cenazesine çelenk gönderdi yani bir sahiplebme durumu var ayrıceda vadi kanal d nin bu sezonki en büyük yapımı olacak gibi
abi bırak ya ne düşüşü vadi yine en çok izlenen 3 diziden birisiydiKesinlikle hiçbir kanal dû§û§te olan bir diziye rekor ûcret vermez bence aylar evvelinden bazI planlar yapIlmI§tIr cunku vadinin sezon bitimine nerdeyse bir ay evvelinden transfer haberleri cIkmI§tI yani nerdeyse bir ay evvel plan program yapilmis olabilir hatta daha da ileri gidersek gereksiz karakterlerin diziden ciksrilmasi bile bu planlarin bir parcasi olabilir iste bu yûzden benim fikrime göre beraberce hareket ettiklerini dûsûnûyorum belki de yaniliyor olabilirim
Kadir alInganligi birak reytingleri de birak senaryo acisindan bu sezon buyuk fiyaskoydu bunu artik kabul edelim ben vadinin hala en buyuk dizi oldugunu biliyor ve kabul ediyorum zaten bu pontansiyeli kanal d görmese rekor ucret odemezdi duygusalligi bir kenara birakip gerceklerle yuzlesme zamani geldi de gecti bile bu sezon vadinin telafi sezonu koskoca heba olan bir sezonun telafisi olacak bide biz izleyenlere de baya bir borcu var vadinin ne biz nede vadi bu kadar basit bir senaryoyu haketmiyoruz sabir sabir millette hep daha iyi olacak diye artik sabir kalmadiabi bırak ya ne düşüşü vadi yine en çok izlenen 3 diziden birisiydi
sadece biz böyle oranlara alışık değiliz o kadar yani 🙂
abi sana yüzde yüz hak veriyorum bu sene bence de bir fiyaskoydu , ama birçok geçerli sebepleri vardı ama şimdi söylediğin gibi borç ödeme zamanı telafi zamanı artık bahanelerin arkasınada sığınmamak lazım bomba bir şekilde dönüp hem senaryo olarak hem hem çekim kalitesi olarak vadiye yakışanı yapılmalıdırKadir alInganligi birak reytingleri de birak senaryo acisindan bu sezon buyuk fiyaskoydu bunu artik kabul edelim ben vadinin hala en buyuk dizi oldugunu biliyor ve kabul ediyorum zaten bu pontansiyeli kanal d görmese rekor ucret odemezdi duygusalligi bir kenara birakip gerceklerle yuzlesme zamani geldi de gecti bile bu sezon vadinin telafi sezonu koskoca heba olan bir sezonun telafisi olacak bide biz izleyenlere de baya bir borcu var vadinin ne biz nede vadi bu kadar basit bir senaryoyu haketmiyoruz sabir sabir millette hep daha iyi olacak diye artik sabir kalmadi
Hocam haklisin bahaneler coktu ama herkes haticeye deil neticeye bakiyor ne yazik ki ben vadinin 3,olmasini hazmedemiyorum vadi bunu kesinlikle haketmiyor bi§eyler yspsInlar artik bu potansiyel var cok iyilerini yaptilar bizlere izlettirdiler bunu biliyoruz bunun icinde daha iyi olmasini istiyoruz bunu istemek vadinin kadir§inaz izliyecilerin cok hakki oldugunu dûsunuyorumabi sana yüzde yüz hak veriyorum bu sene bence de bir fiyaskoydu , ama birçok geçerli sebepleri vardı ama şimdi söylediğin gibi borç ödeme zamanı telafi zamanı artık bahanelerin arkasınada sığınmamak lazım bomba bir şekilde dönüp hem senaryo olarak hem hem çekim kalitesi olarak vadiye yakışanı yapılmalıdır
evet bu vadi izleyicilerinin hakkıdır 6-7 kanal değişti belki 1-2 senede sürekli kanal değişti uzun aralar verdi ama kemikleşmiş izleyicisi vadiyi hiç yalnız bırakmadı vadide seyircisine vefasını göstermeli işte ben burda kopuyorum raci ye bahadır a kenan çoban a vb... çok kızıyorum , şu an necati şaşmaz olmasaydı vadi çoktan final bile yapamadan bitmiştiHocam haklisin bahaneler coktu ama herkes haticeye deil neticeye bakiyor ne yazik ki ben vadinin 3,olmasini hazmedemiyorum vadi bunu kesinlikle haketmiyor bi§eyler yspsInlar artik bu potansiyel var cok iyilerini yaptilar bizlere izlettirdiler bunu biliyoruz bunun icinde daha iyi olmasini istiyoruz bunu istemek vadinin kadir§inaz izliyecilerin cok hakki oldugunu dûsunuyorum
Aynen bu serzenişine katiliyorum cenaze namazindaki göruntuleri gordum necati beyle raci şaşmaz arasindaki mesafe istanbul sakarya arasindaki mesafe gibiydi aralarının ne kadar çok nanemolla olduğu bu göruntulerle sabit .bunlar hayatin aci gercekleri benim kizginligim adami sezon başında dımdızlak biraktilar adam caresiz kaldi bu da senaryoya baya bir yansidi ben bu ayriligin gezi parki sirasinda necati beyin basbakani ziyaret etmesinden dogan rahatsizliktan kaynaklandigini seziyorum sezona baslamadan sezon tanitimlarini hatirla penguenli gezi parkli tanitimlarina .o konulara biraz girer gibi yaptilar ama ne olduysa bicak gibi kesik yedi o görüntüler. hatta gezi olaylari icin leylanin kardeşi diye esra karakterini ortaya çıkardilar ama olmadi dikkat et murat sarp esra birbir öldüler. hee bide sezon ortalarinda ekrem dumanlinin vadiye esrarengiz ziyaretini de unutmamak gerekir.o siralar baya biseyler oldu ama bizlere pek bisey yansimadi necati beye senaryo açısından baya bir baski yapildigini zannediyorumevet bu vadi izleyicilerinin hakkıdır 6-7 kanal değişti belki 1-2 senede sürekli kanal değişti uzun aralar verdi ama kemikleşmiş izleyicisi vadiyi hiç yalnız bırakmadı vadide seyircisine vefasını göstermeli işte ben burda kopuyorum raci ye bahadır a kenan çoban a vb... çok kızıyorum , şu an necati şaşmaz olmasaydı vadi çoktan final bile yapamadan bitmişti
Vadi her yerde hacı seni çekmesinle ilgisi yokaynen aga inşallah çok daha süper bölümler olacaktır bekliyoruz
@Polat Şaşmaz aga hemen konuyu oraya çekme rüzgargülünün dediği gibi artık özgür vadiyi bu yıl kaç kez erken başlatıp bitirdi atv en basit örneği
bu arada sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum iş yerinde radyo d yi açtılar dün sabah normalde hiç açmazlardıderken bi kadın bağlandı telefonla programa hamile olduğunu söyledi daha yeni öğrenmiş kocasının bile haberi yokmuş izmirli biri
sonra sunucuya kocam kurtlar vadisi hayranı çocuk erkek olursa ismini polat koyacak dedi
arkadaş vallahi beni çekiyor bak her gün vadiyle ilgili bişey oluyor mutlaka@china_shangai @XanTier @AlemTo
Yok abi hele bir üniversite okuyalım sonraSenin adina da konu§ayIm mI gercek maskeli ff de diye
Karde§ temiz kalplilik böyle bi§ey olsa gerek allah gönlûne göre veriyor
@-KADÍR- nerelerdesin hocam kac gûndûr yoksun
haftaiçi ben de çalışıyorum malum ramazan olduğu için o saatlere kadar ayaktayım yoksa normal gün olsa hayatta o saatlere kadar ayakta olamam mutlaka beklerim haftasonu olsun haftaiçi olsun her zaman konuşalım inşaallah"china_shangai" evet abi orda neler olduğunu anlamak çok güç necati şaşmaz ın duruşu ekrem dumanlı nın sebepsiz ziyareti pana dan ilk önce sadece senaristlikten ayrıldıklarını açıklamaları daha sonra pana filmden tamamen ayrıldıklarını açıklamaları neler olduğunu bilemiyoruz
abi hafta sonları gecede konuşuruz senle bu muhabbetlere girmek konuşmak çok iyi geliyor hafta içi ise fazla geç saatlere kalamıyorum çalıştığımdan dolayı
Aynen benim içinde şu işe bir girebilsek varya dünya benim olurİnşallah aga ya İnşallahvadi için çalışmak benim için en güzel şey olur harbiden pana filmde çalışmak istiyorum ne olrusa olsun vadi için ne gerekiyorsa yaparım çalışmak değil zevktir benim için
yav aga çok vadici var öylesine etiketledim abartmaya gerek yok şşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?