Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

eyvallah abi :D harbiden aklıma sen geldin senin yaşlarında bi abiydi bi de vadiyi çok iyi bilince dedim o mu yoksa ama değilmiş :D
Kalp kalbe kar§IymI§ bende bu aralar aklImdan gönlûmden hep seni geciriyordum

eyvallah abi sağol varol kral adamsın
Uzun zamandir aktif deilsin buralarda öksûz kaldik sen olmayinca benim acimdan buralarin pek tadI tuzu olmuyor sen hareketlendiriyorsun bizleri gaza sen basIyorsun bizde arkandan geliyoruz senin yokluğunda saolsun @Maskeli Fedai yarenlik yapIyor bana benim nazımı o cekiyor baya bir muhabbet icindeyiz melunla cok saglam bir cocukmuş onu da yeni tanidim hepiniz pırlanta gibi cocuklarsiniz

Son düzenleme:
Uzun zamsndir aktif deilsin buralarda öksûz kaldik sen olmayinca benim acimdan buralarin pek tadI tuzu olmuyor sen hareketlendiriyorsun bizleri gaza sen basIyorsun bizde arkandan geliyoruz senin yoklugunda saolsum @Maskeli Fedai yarenlik yapIyor bana benim nazImI o cekiyor baya bir muhabbet icindeyiz melunla cok saglam bir cocukmu§ onu da yeni tanidim hepiniz pIrlanta gibi cocuklarsiniz
Ben saglam cocuklardanim demi abi ? :D

size bir vadi anımı daha anlatayım :D
arkadaş bana mı denk geliyor sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum nereye gidersem gidim vadiyle ilgili başıma bişey geliyor ne büyük dizi ya :D

minibüsle gidiyoruz eyüp e tıklım tıklım dolu arkadaşlarla yanımızda bi adam vardı 30 yaşlarında falan muhabbet etmeye başladık ilk önce futbol konuştuk adam beşiktaşlıymış almeida dan girdik karev den çıktık derken adam dedi Kurtlar Vadisi ni izliyomusunuz bizde evet dedik bende tam adamına söyledin abi dedim :d adam bana bi söz söyledi yeminle hatırlayamadım iskender polata demiş. Bu Polat 'ta taktı bizim çocuklara, Ne istiyorsa bunlarda, Allahtan bu memlekette psikopat bitmezde ikinci adam sıkıntısı çekmiyoruz.
( bunu şimdi internette buldum :d )
derken adam vadici çıktı terörden girdi pusudan çıktı :D verdiği mesajlar müthiş tabi anlayabilene falan filan süper muhabbet açıldı yani
bu durumlar hep beni mi buluyor bilmiyorum :d

bu arada digitürk ün vadi reklamının afişleri de etrafta baya var eyüp sultan da afişlerde ustamızın resimleri var çok güzel :D

@china_shangai @XanTier @AlemTo @legolas9900 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @Çiğdem- @-KADİR- @kvp-medya @ABAY_06 @sürgünüm ve diğer vadici kardeşlerim :D

yalnız abi adam çok tecrübeli bi vadiciydi dedim acaba @china_shangai ile mi karşılaştım ama sonra bjk li olduğu aklıma geldi bi de sarışın manitası vardı :F
Supermis aga :D Yeni mi oldu yoksa eski olay mi ? ben de anlatim :D ben arabada falan konusmam yolda canim sıkılır yolda az buz değil ha tam yarim saatlik yol insanin ister istemez canı sıkılır bende aciyorum Vadinin herhangi bolumunu veya o haftaya oynayan bolumu otobuste izlerim :D Arada oldu benden buyuk abiler vardi bana sorarlardi gecen hafta ki bolum mu bende dedim evet adam telefonuna kopyalatmisti :D Vadi her ne kadar 12 sene sursede izleyeni cok

size bir vadi anımı daha anlatayım :D
arkadaş bana mı denk geliyor sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum nereye gidersem gidim vadiyle ilgili başıma bişey geliyor ne büyük dizi ya :D

minibüsle gidiyoruz eyüp e tıklım tıklım dolu arkadaşlarla yanımızda bi adam vardı 30 yaşlarında falan muhabbet etmeye başladık ilk önce futbol konuştuk adam beşiktaşlıymış almeida dan girdik karev den çıktık derken adam dedi Kurtlar Vadisi ni izliyomusunuz bizde evet dedik bende tam adamına söyledin abi dedim :D adam bana bi söz söyledi yeminle hatırlayamadım iskender polata demiş. Bu Polat 'ta taktı bizim çocuklara, Ne istiyorsa bunlarda, Allahtan bu memlekette psikopat bitmezde ikinci adam sıkıntısı çekmiyoruz.
( bunu şimdi internette buldum :D )
derken adam vadici çıktı terörden girdi pusudan çıktı :D verdiği mesajlar müthiş tabi anlayabilene falan filan süper muhabbet açıldı yani
bu durumlar hep beni mi buluyor bilmiyorum :D

bu arada digitürk ün vadi reklamının afişleri de etrafta baya var eyüp sultan da afişlerde ustamızın resimleri var çok güzel :D

@china_shangai @XanTier @AlemTo @legolas9900 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @Çiğdem- @-KADİR- @kvp-medya @ABAY_06 @sürgünüm ve diğer vadici kardeşlerim :D

yalnız abi adam çok tecrübeli bi vadiciydi dedim acaba @china_shangai ile mi karşılaştım ama sonra bjk li olduğu aklıma geldi bi de sarışın manitası vardı :F
ahhhh eskiden bizde heryerde konusurduk vadinin ilk serisinde orta okula gidiyorduk bir kız gurubumuz vardı okul taşıtında okulda sınıfta heryerde vadinin izlemiş olduğumuz bölümünü konusurduk süreklii erkekler bizler kadar muhabbetini yapmıyordu özellikle çakırın vurulduğu bölümden sonra sabah okula giderken otobüsü yıkmıştık yanı hahah:F
o günleri çok özlüyorum:T

ba177.bölümden sonra birkaç bölümün temposu düşüyor
bakacaz beyfendi olmazsa bende 170. bölüme gelirim bakarsın

Bu sezonu tekrardan izlemeye başladım. Dün gece 196. Bölümü izledim, artık her gece bir bölüm izlerim.

Taptalk 2

beğeni sayısına dikkat :D
https://www.facebook.com/photo.php?...59433481.35982.110557232320501&type=1&theater

Uzun zamandir aktif deilsin buralarda öksûz kaldik sen olmayinca benim acimdan buralarin pek tadI tuzu olmuyor sen hareketlendiriyorsun bizleri gaza sen basIyorsun bizde arkandan geliyoruz senin yokluğunda saolsun @Maskeli Fedai yarenlik yapIyor bana benim nazımı o cekiyor baya bir muhabbet icindeyiz melunla cok saglam bir cocukmuş onu da yeni tanidim hepiniz pırlanta gibi cocuklarsiniz
bütün vadiciler öyle abi muhabbet et hepsiyle sıkılmazsın benim yokluğumu aramayacaksın :D
dediğim gibi eylüle kadar böyle yapacak bişey yok çalışıyoruz

10440630_702673066434497_1975980978849030114_n.jpg

yeni sezon için hazırlanıyor pusat
gelecekte çok büyük bi yıldız olacak şimdide yıldız ama daha daha daha :D
10421957_305685222926685_6203905335625241555_n.jpg

@AlemTo