Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kanal d'ye geçiş fragmanı çok süper olmuş ya. ATV'den kurtuldu sonunda dizi özgür artık :)
Her zaman ozgurdu 11 senedir gercekleri anlatiyor ama is bu gerçeklere gelince hemen diziye lag ediliyor yazik halbuki diziye laf edenlerde var taraflilik. Ha Kanal D dr pek sessiz kalacagina bakma Vadi her yerde gercekleri anlatir gerisini Kanal D dusunsun :F

Kanal d'ye geçiş fragmanı çok süper olmuş ya. ATV'den kurtuldu sonunda dizi özgür artık :)
aynen aga inşallah çok daha süper bölümler olacaktır bekliyoruz
@Polat Şaşmaz aga hemen konuyu oraya çekme rüzgargülünün dediği gibi artık özgür vadiyi bu yıl kaç kez erken başlatıp bitirdi atv en basit örneği :)

bu arada sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum iş yerinde radyo d yi açtılar dün sabah normalde hiç açmazlardı :d derken bi kadın bağlandı telefonla programa hamile olduğunu söyledi daha yeni öğrenmiş kocasının bile haberi yokmuş izmirli biri
sonra sunucuya kocam kurtlar vadisi hayranı çocuk erkek olursa ismini polat koyacak dedi :kiki:
arkadaş vallahi beni çekiyor bak her gün vadiyle ilgili bişey oluyor mutlaka :D @china_shangai @XanTier @AlemTo

@Polat Şaşmaz aga hemen konuyu oraya çekme rüzgargülünün dediği gibi artık özgür vadiyi bu yıl kaç kez erken başlatıp bitirdi atv en basit örneği :)

bu arada sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum iş yerinde radyo d yi açtılar dün sabah normalde hiç açmazlardı :D derken bi kadın bağlandı telefonla programa hamile olduğunu söyledi daha yeni öğrenmiş kocasının bile haberi yokmuş izmirli biri
sonra sunucuya kocam kurtlar vadisi hayranı çocuk erkek olursa ismini polat koyacak dedi :kiki:
arkadaş vallahi beni çekiyor bak her gün vadiyle ilgili bişey oluyor mutlaka :D @china_shangai @XanTier @AlemTo
Sen bu çekişle Vadide başrole kadar yolun var aga :kiki:

bu arada sürekli beni mi çekiyor bilmiyorum iş yerinde radyo d yi açtılar dün sabah normalde hiç açmazlardı :d derken bi kadın bağlandı telefonla programa hamile olduğunu söyledi daha yeni öğrenmiş kocasının bile haberi yokmuş izmirli biri
Beni etiketlememişsin :(

Sen bu çekişle Vadide başrole kadar yolun var aga :kiki:
İnşallah aga ya İnşallah :( vadi için çalışmak benim için en güzel şey olur harbiden pana filmde çalışmak istiyorum ne olrusa olsun vadi için ne gerekiyorsa yaparım çalışmak değil zevktir benim için :D

China abi Xantier ve alemtoyu ben yazmadım herhalde :(
yav aga çok vadici var öylesine etiketledim abartmaya gerek yok şşşşş :D

İnşallah aga ya İnşallah :( vadi için çalışmak benim için en güzel şey olur harbiden pana filmde çalışmak istiyorum ne olrusa olsun vadi için ne gerekiyorsa yaparım çalışmak değil zevktir benim için :D

yav aga çok vadici var öylesineetiketledim abartmaya gerek yok şşşşş :D
Neyse bu seferlik olur :D

Burdan Pana Filme ve Necati Şaşmaz'a sesleniyorum beni pana filmde işe alın ne olursa olsun yaparım zevkle hemde :D

@china_shangai abi gitsin bir konuşsun belki alırlar :A
Senin adina da konu§ayIm mI gercek maskeli ff de diye

Karde§ temiz kalplilik böyle bi§ey olsa gerek allah gönlûne göre veriyor

@-KADÍR- nerelerdesin hocam kac gûndûr yoksun

Son düzenleme:
Senin adina da konu§ayIm mI gercek maskeli ff de diye

Karde§ temiz kalplilik böyle bi§ey olsa gerek allah gönlûne göre veriyor

@-KADÍR- nerelerdesin hocam kac gûndûr yoksun
burdayım abi yani akşamları 🙂

vadiyle ilgili fırıl fırl haber arıyom ama hüiç hareket yok