Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Benim sanasizligimda bu kadar olur ekmegi tam agzima goturuyordum ki icinde sinek varmis son anda fark ettim iftarda sadece su ictim midem acayip bulaniyor yok boyle tahlihsizlik :(

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sanasizligimda bu kadar olur ekmegi tam agzima goturuyordum ki icinde sinek varmis son anda fark ettim iftarda sadece su ictim midem acayip bulaniyor yok boyle tahlihsizlik :(

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi​
Epey saat gecti miden o kadar mi hassas

Hayırlısı :) bekleriz artık 😉
Acaba senaristler calismaya baslamislar midir yok daha baslamamislardir

proxy.php

Kurtlar Vadisi
Bölüm 75

“Yüzleşme”
Baron’un ölümüyle beraber farklı senaryolar ortaya çıkar. Safiye, babasından sonra annesini de yitirmekten korkar. Safiye için katil Kılıç’tan başkası değildir. Nergiz, umulmadık şekilde dingin karşılar ölümü. Onun önceliği, geleceği Efe adına şekillendirmektir. Abdülhey, Polat’tan haber alamayınca infaz planlarına ulaşır ve listedeki herkesi ortadan kaldırmak ister. Polat’ın olağandışı tepkileri Elif’in dikkatini çeker. Oysa Polat’ın zihninde resimler yerine oturmaya başlamıştır. Polat, son bir yüzleşme için Baron’la karşı karşıya gelecektir.​

Son düzenleme:

Epey saat gecti miden o kadar mi hassas
2 gun once misafir gelmis kapi onunde yatmistim bugun biraz gecmisti mide bulantim o olaydan sonra iyicene patlak verdi

2 gun once misafir gelmis kapi onunde yatmistim bugun biraz gecmisti mide bulantim o olaydan sonra iyicene patlak verdi

Kapi onunde yattim derken aga 😀 sen kapi onunde mi yatiyon :A:A

Kapi onunde yattim derken aga 😀 sen kapi onunde mi yatiyon :A:A
Balkon kapisinin önünde yattim hava sicak diye sonra sabaha dogru annem ustumuzu ortmus. Bu sene havalar soğuk :(:(:(

@34rcp44 aga sen bunun egitimini aldin bilirsin orucu top patlamadan 10 dk erken mi kapatmak lazim ben 10 dk kala 1.5 lt suyu mideye indiriyorum annem diyor orucun olmuyor 10 dk erken kapatman lazim diye bende dedim ezan tam vaktinde okunmuyor zaten namaz kilmak icin yarim saat bekliyoruz diye hangisi dogru ?

@china_shangai abi de buyugumuz

Pusudan önce Kurtlar Vadisini izlemek daha anlamli oluyor. Polat Porscheyle Halo Dayiyi kurtarmak icin hiz sinirlarini zorlarken insanin aklina Polat ile Elifin otoban sahnesi geliyor

proxy.php

Kurtlar Vadisi
Bölüm 76

Konsey, yeni baronu seçmek için bir araya gelmiştir.
Baron olmak isteyenler kartlarını açar. Baron adayları arasında soğuk savaş başlamıştır. Üç adayın varlığı konseyi parçalamak üzeredir. Mehmet Karahanlı’nın mirası açılır. Mirasçılar arasında Efe Karahanlı da vardır ve babası oğluna bir milyar dolar nakit para bırakmıştır. Doğu, Polat’ı sürpriz şekilde ziyaret eder. Dengeler içersinde dikkat etmesi gerektiğini söyler. Oysa Polat, Elif’e gerçekleri söyleyip söylememe tereddütünde randevu saatlerini beklemektedir… Polat’ın bu bekleyişi belki sonsuza kadar sürecektir…​