Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Oyuncu transferlerini 4 gözle bekliyorum vadiyi çok özledim

images

Kurtlar Vadisi
Bölüm 71

Memati Rus kapanında, ölümle burun buruna yaşamda kalmaya çalışıyor
Nesrin Memati’yi kurtarabilmek için Selim’le pazarlık yapıyor. Doğu Bey, Çeçenler’i kontrol altında tutabilmek için Polat’la görüşür, Polat Doğu Bey’in istediği bu yardımı geri çevirmez, ancak bu konuda Çeçenler’e bir şart koşar. Babasıyla uzlaşamayan Safiye be defa çareyi annesinde arar.
Laz Ziya ve İbrahim Ahıskalı karşı karşıya gelirler; Selim’in Nesrin’e Laz Ziya’nın ise her ikisine bir sürprizi vardır. Memati’ye ulaşamayan Adnan ve Erdoğan çareyi, Polat’a durumu anlatmakta bulur. Polat, sokaklar uğruna sokaklarda ölüme terk edilen Memati’yi kurtarabilecek mi?​

insan ramazanda bir hoş oluyor :))))))​
Evet baskan aynen dedigin gibi :D gerci bende de bi saflik var ya oda ayri

images

Kurtlar Vadisi
Bölüm 72

Memati, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı vermektedir. Polat ise Memati’nin intikamını almaya yemin eder Laz Ziya, kendisinden habersiz parasının Çeçenlere verildiğini öğrenince, soluğu İplikçi Nedim’in yanında alır Çeçenler, 680 bin doları İplikçi Nedim’den almıştır ama Polat verdiği sözü çiğneyip başka planlar yaptığı sırada, beklenmedik biri hesaplarını bozar. Açtığı davadan azledildiğini öğrenen Elif, Polat’la konuşmaya gider ve Memati’nin başına gelenleri öğrenir. Safiye’ye verilen Meçhul kartpostal Baron’un evini karıştırır
Nesrin’in Selim’le evlendirileceğini öğrenen Polat, Selim’in evine bir operasyon düzenler . Doğu Bey, Ali Candan ile ilgili gerçeğe ulaşmak için Karahanlı ile görüşür ve Karahanlı, 30 yıldır yanıtını beklediği sorunun cevabını alır​

Su 97 bölümün final sahneleri kadar manyak birsey yok gercekten.. mesela dün aksam ki izledigim 71.Bölüm..

Veya 48.Bölümün final sahnesi.. en cok begendigim finaller arasinda.

56.Bölüm

Son düzenleme:
images

Kurtlar Vadisi
Bölüm 72

Memati, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı vermektedir. Polat ise Memati’nin intikamını almaya yemin eder Laz Ziya, kendisinden habersiz parasının Çeçenlere verildiğini öğrenince, soluğu İplikçi Nedim’in yanında alır Çeçenler, 680 bin doları İplikçi Nedim’den almıştır ama Polat verdiği sözü çiğneyip başka planlar yaptığı sırada, beklenmedik biri hesaplarını bozar. Açtığı davadan azledildiğini öğrenen Elif, Polat’la konuşmaya gider ve Memati’nin başına gelenleri öğrenir. Safiye’ye verilen Meçhul kartpostal Baron’un evini karıştırır
Nesrin’in Selim’le evlendirileceğini öğrenen Polat, Selim’in evine bir operasyon düzenler . Doğu Bey, Ali Candan ile ilgili gerçeğe ulaşmak için Karahanlı ile görüşür ve Karahanlı, 30 yıldır yanıtını beklediği sorunun cevabını alır​
Sonda ki Bu Aşk müziğine dikkat