Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bugunlerde yaslilara birsey oluyor. Kuzenin dedesi 98 yasinda saat 10 da odunlari almis domates biber die bagirmis.

Bugun de 80 yasinda dedem gelmis namazi ters tarafa dogru kiliyordu sonra giderken dis kapi yerine salona yurudu sokakta yollari karistirdi bana soruyor hangi tarafa dogru gidiyorduk diyor. Selalarda okunuyordu acayip korktum Insallah gece bir sey olmaz tansiyon hastasi. Yolda aklima Polatin babasini camiye gotururken ki sahne geldi
ah be bizde boyle yaslanacaz

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene ki sezon finalinden daha heyecanlandim. Bu sene bizde hicbir sey yoktu maalesef

Son düzenleme:
Kertenkelenin sezon finalini bitirdim Vadiden boyle bir sezon finali malesef bu sene goremedik.

En cok dikkatimi ceken Vadiden bir sahneyi araklamislar
Cakirin Polati kurtardigi bolumde ki arkada ki deniz sesi bunda da aynen kopyalanmis
Replikte ayni

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden

iki sıkı dostu canlandıracak ikiliden Kenan Çoban hapishanede olacak ve Çakır Hızırbeyli Kenan Çoban'ı bu cezaevinden çıkartacak.

iki sıkı dostu canlandıracak ikiliden Kenan Çoban hapishanede olacak ve Çakır Hızırbeyli Kenan Çoban'ı bu cezaevinden çıkartacak.
Biz Kajuyu zor buluyoruz bunlar tabak tabak goturuyor

Alaattin Cakicinin uvey oglunu hapse atmislar anlayan anladi 😉

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi​
Anlat bakayım ne anladın
))))))

Trt1 i acin birazdan bizim akraba Kuran okucak Aydin abi. Bana bayramda 100 tl veren adam

Önünüzde ki arkanizda ki kisilere su
sakayi yapabilirsiniz. Denedim oldu
Sesi ortalayin ama

Selçuk Yöntem ve Halil Ergün'ü gördüm acaba onlar da dizinin kadrosunda mı, Halil Ergün'ü bilmem de Selçuk Yöntem olursa on numara olur şu kadroda bir tek Gürkan Uygun eksik gerisi full eski vadici

@Polat Şaşmaz konuya çok fazla gereksiz mesaj yazmazsan gerçekten çok sevinirim beğenmiyorsan izleme kardeşim ben fazlasıyla zevk aldım ve çok beğendim bu sezonu diğer dizileri bu konuda konuşma git konusunda ne yazıyosan yaz
şu konuda vadinin yanına diğer basit dizilerin ismi yazılınca çok kıl oluyorum