Maskeli Fedai
Favori Üye
@takas aga Türabı Hilmi Merve dururken Hasan hajetmiyor
Hem dedikosunuzmani oldu @china_shangai abi bile tutmuyor
neye göre haketmiyor başarılı güçlü efendi karakteri en düzgün yarışmacı diğer çakalların 10 adım önünde kazanacak@takas aga Türabı Hilmi Merve dururken Hasan hajetmiyor
Biz Kajuyu zor buluyoruz bunlar tabak tabak goturuyorEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden
iki sıkı dostu canlandıracak ikiliden Kenan Çoban hapishanede olacak ve Çakır Hızırbeyli Kenan Çoban'ı bu cezaevinden çıkartacak.
Cakirin uvey oglunu atmislar iste adam bildigin manyakAlaattin Cakicinin uvey oglunu hapse atmislar anlayan anladi 😉Anlat bakayım ne anladın
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi))))))
Selçuk Yöntem ve Halil Ergün'ü gördüm acaba onlar da dizinin kadrosunda mı, Halil Ergün'ü bilmem de Selçuk Yöntem olursa on numara olur şu kadroda bir tek Gürkan Uygun eksik gerisi full eski vadiciEşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz setinden
iki sıkı dostu canlandıracak ikiliden Kenan Çoban hapishanede olacak ve Çakır Hızırbeyli Kenan Çoban'ı bu cezaevinden çıkartacak.
onlarda kadrodaSelçuk Yöntem ve Halil Ergün'ü gördüm acaba onlar da dizinin kadrosunda mı, Halil Ergün'ü bilmem de Selçuk Yöntem olursa on numara olur şu kadroda bir tek Gürkan Uygun eksik gerisi full eski vadici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?