Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abi sen ne diyorsun bu kanal hakkında çünkü ben ısrarla Stardayız diyorum ama recep aganin da tüyoları hep tutuyor
şuan bahçeli pozisyonundayım
benim tüyolar neden tutmuyor
Senin bahçeli gibi kılavuzunda bir arıza var
)))))))

Konu dışına çıkıyoruz ama

Recep Tayyip Erdoğan Mursiyi kurtarıp Türkiyeye getiriyormus dua edin arkadaşlar İnşallah basarılı olunulur

---Tapatalk---

Kanal olayına bişey diyemiyorum
)) yalnız son zamanlarda yaşanan siyasi olaylardan dolayı kanal d olmaz diyordum ama bakalım ne olacak

mursimi o kim​
Diye soru sorarsan biraz ayıp ve Abes olur
(((((

@Polat Şaşmaz aga bir cevap versen ne oldu. Araştırdım sonuç yok, bu tür işleri bilen arkadaşlara da sordum bilgileri yok senin arkadaş emin mi bu konuda çünkü eğer operasyon olursa savaş sebebidir onun için bana inandırıcı gelmiyor.

@Polat Şaşmaz aga bir cevap versen ne oldu. Araştırdım sonuç yok, bu tür işleri bilen arkadaşlara da sordum bilgileri yok senin arkadaş emin mi bu konuda çünkü eğer operasyon olursa savaş sebebidir onun için bana inandırıcı gelmiyor.​
Öyle bişey olsa bizde bilirdik a haber kanal 24 ülke tv seyrediyorum hiçbirinde bu haber yok

Aynen abi kesin bir yerlerden haber çıkardı kesin yanlış bilgidir. Yoksa bu resmen savaş sebebidir onun dışında zaten insan kılıklı sisi vermez.

İnternetten bulmuş bende bilmiyorum şimdilik inanmamak daha iyi olur çünkü bende bulamadım

---Tapatalk---

bugün günlerden [HASHTAG]#kurtlarvadisipusu[/HASHTAG]

kanal d ile devam ediliyorsa çokda üzülmeye gerek yok iki tana handikap var birincisi bu kanal vadiye yakışmıyor idelojik olarak çok ters ikinciside bu kanalda reytingler yükselmeyecek dizi izleyicisi ile kanal izleyici profili arasında dağlar kadar fark var

TÜYO :Bu Akşam ki Bölümün Ortalarında, Pusat,yurtdışına gitme olayını Polat Alemdar'ın ofisine gelip,Ustayla konuşacak ! Aralarında Önemli diyaloglar geçecek..