Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ha sen Leyla'nın fotorafını paylaştım diye kıskançlık yaptın.Bakıyorum Leyloşuma sırnaşıyon ? Leyloş benim
Ne yapmamı bekliyordun seven adam kıskanır bende kıskanıyorum ne var bundaHa sen Leyla'nın fotorafını paylaştım diye kıskançlık yaptın.
Çiğdem Batur hala evlenmedi bir şansım olabilir mi diye düşünüyorum. Kurtlar Vadisi setinde bedava çalışırdım ona yakın olmak için belki o zaman beni fark ederdi.Yav birde şu var Vadide diğer dizilerden daha az kadın karakter var ama diğer dizilere oranla hepsi de birbirinden güzel Maşallah
Ne yapmamı bekliyordun seven adam kıskanır bende kıskanıyorum ne var bunda
Ah be Memati keşke yeniden Vadiye döndürselerGürkan Uygun Bu Akşam 21.00'da Çengelköy'e Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 257.Bölüm Çekimlerinin olduğu Sete Ziyaretçi Olarak Geleceğini 2.Yönetmenimiz Selahattin Sancaklı'ya Bildirdi.
İstanbul da olsam hiç düşünmem gider sette bedavaya çalışırdımÇiğdem Batur hala evlenmedi bir şansım olabilir mi diye düşünüyorum. Kurtlar Vadisi setinde bedava çalışırdım ona yakın olmak için belki o zaman beni fark ederdi.
niye bedava ya çalışıyorsun senin para derdin yok mu agaAh be Memati keşke yeniden Vadiye döndürseler
İstanbul da olsam hiç düşünmem gider sette bedavaya çalışırdım
Ayşe Çiğdem Baturla evlenince zaten otomatikman para gelecek. Ben gittiğimde acıların çocuğu moduna girip Allah rızası için bana bir görev verin çalışayım dedim mi onlar otomatikman içeri alırlar zaten ben para istemesem de kendileri verirlerniye bedava ya çalışıyorsun senin para derdin yok mu aga
ayıp ayıp kendi işin olmadan kadın parası mı yiyecenAyşe Çiğdem Baturla evlenince zaten otomatikman para gelecek. Ben gittiğimde acıların çocuğu moduna girip Allah rızası için bana bir görev verin çalışayım dedim mi onlar otomatikman içeri alırlar zaten ben para istemesem de kendileri verirler
Ayşe Çiğdem Baturla evlenince artık bana da Akif gibi bir torpil verip Polatın has adamı yapabilirler ne olurdu be .D
ayıp ayıp kendi işin olmadan kadın parası mı yiyecen
Yok be aga yaŞimdi ben gittim mi onlar bana Adem (Polatı bıçaklayan 23.bölüm) gibi bir iş verirler artık çaycı yardımcısı mı ne olurumOrada artık asgari ücret falan alırım. Sonra işte olaylar gelişir. En sonunda dizi de bir rol verirler Akif gibi beni alırlar falan. Öyle bir derdim yok
Sen eskiden böyle uçuk yorum yapmazdın gibi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yok yok sen kesinlike böyle saçma yorumlar yapmazdın.Ayşe Çiğdem Baturla evlenince zaten otomatikman para gelecek. Ben gittiğimde acıların çocuğu moduna girip Allah rızası için bana bir görev verin çalışayım dedim mi onlar otomatikman içeri alırlar zaten ben para istemesem de kendileri verirler
Ayşe Çiğdem Baturla evlenince artık bana da Akif gibi bir torpil verip Polatın has adamı yapabilirler ne olurdu be .D
Sen eskiden böyle uçuk yorum yapmazdın gibi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yok yok sen kesinlike böyle saçma yorumlar yapmazdın.
La olm uyduk millete gidiyoruz kıyamete sen bu yorumları gerçek anladıysan artık benim diyecek bir şeyim yok
Telefon numaralarimizi toplucan ?
---Tapatalk---
Bu işlerin olabilmesi için en onemli iletisim araci telefondur.eger birbirimize guveniyorsak bu işler karşılıklı olması gerekir))) tek taraflı olunca karşindaki insan ister istemez kendinin guvenilmez oldugu hissine kapalir)))) haksiz miyim @takas
@Polat Şaşmaz hayırGürkan Uygun Bu Akşam 21.00'da Çengelköy'e Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 257.Bölüm Çekimlerinin olduğu Sete Ziyaretçi Olarak Geleceğini 2.Yönetmenimiz Selahattin Sancaklı'ya Bildirdi.
Whatsapp grubu kuralım 🙄kesinlikle bişey oldu senaryo gereği falan olmadığına adım ve soyadım kadar eminim
o değilde forumda ki eski arkadaşları özledim ya çok vadici kardeşlerimiz geldi geçti keşke hepsiyle iletişimi devam ettirebilseydik
agalar diyorum ki arkadaşlığımız sadece forumla sınırlı kalmasın yani foruma bişey olur çöker vs. birbirimizden kopmayalım bunun için bi organizasyon yapacağım kendi aramızda unutmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?