Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@sürgünüm senin ki :A

1OVuJkq.jpg

Yav birde şu var Vadide diğer dizilerden daha az kadın karakter var ama diğer dizilere oranla hepsi de birbirinden güzel Maşallah

Ha sen Leyla'nın fotorafını paylaştım diye kıskançlık yaptın. :A
Ne yapmamı bekliyordun seven adam kıskanır bende kıskanıyorum ne var bunda :D

Gürkan Uygun Bu Akşam 21.00'da Çengelköy'e Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 257.Bölüm Çekimlerinin olduğu Sete Ziyaretçi Olarak Geleceğini 2.Yönetmenimiz Selahattin Sancaklı'ya Bildirdi.

Yav birde şu var Vadide diğer dizilerden daha az kadın karakter var ama diğer dizilere oranla hepsi de birbirinden güzel Maşallah

Ne yapmamı bekliyordun seven adam kıskanır bende kıskanıyorum ne var bunda :D
Çiğdem Batur hala evlenmedi bir şansım olabilir mi diye düşünüyorum. Kurtlar Vadisi setinde bedava çalışırdım ona yakın olmak için belki o zaman beni fark ederdi. :)

Gürkan Uygun Bu Akşam 21.00'da Çengelköy'e Kurtlar Vadisi Pusu 'nun 257.Bölüm Çekimlerinin olduğu Sete Ziyaretçi Olarak Geleceğini 2.Yönetmenimiz Selahattin Sancaklı'ya Bildirdi.
Ah be Memati keşke yeniden Vadiye döndürseler

Çiğdem Batur hala evlenmedi bir şansım olabilir mi diye düşünüyorum. Kurtlar Vadisi setinde bedava çalışırdım ona yakın olmak için belki o zaman beni fark ederdi. :)
İstanbul da olsam hiç düşünmem gider sette bedavaya çalışırdım :D

niye bedava ya çalışıyorsun senin para derdin yok mu aga
Ayşe Çiğdem Baturla evlenince zaten otomatikman para gelecek. Ben gittiğimde acıların çocuğu moduna girip Allah rızası için bana bir görev verin çalışayım dedim mi onlar otomatikman içeri alırlar zaten ben para istemesem de kendileri verirler :A

Ayşe Çiğdem Baturla evlenince artık bana da Akif gibi bir torpil verip Polatın has adamı yapabilirler ne olurdu be .D

Ayşe Çiğdem Baturla evlenince zaten otomatikman para gelecek. Ben gittiğimde acıların çocuğu moduna girip Allah rızası için bana bir görev verin çalışayım dedim mi onlar otomatikman içeri alırlar zaten ben para istemesem de kendileri verirler :A

Ayşe Çiğdem Baturla evlenince artık bana da Akif gibi bir torpil verip Polatın has adamı yapabilirler ne olurdu be .D
ayıp ayıp kendi işin olmadan kadın parası mı yiyecen :A

ayıp ayıp kendi işin olmadan kadın parası mı yiyecen :A

Yok be aga ya :D Şimdi ben gittim mi onlar bana Adem (Polatı bıçaklayan 23.bölüm) gibi bir iş verirler artık çaycı yardımcısı mı ne olurum :D Orada artık asgari ücret falan alırım. Sonra işte olaylar gelişir. En sonunda dizi de bir rol verirler Akif gibi beni alırlar falan. Öyle bir derdim yok :A

Sen eskiden böyle uçuk yorum yapmazdın gibi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yok yok sen kesinlike böyle saçma yorumlar yapmazdın.:T:

Sen eskiden böyle uçuk yorum yapmazdın gibi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yok yok sen kesinlike böyle saçma yorumlar yapmazdın.:T:

La olm uyduk millete gidiyoruz kıyamete sen bu yorumları gerçek anladıysan artık benim diyecek bir şeyim yok :A

Bilgisayara daha yeni format attık bende niye bu kadar güzel gösteriyor bu videolar. Sizde de bir değişiklik var mı yoksa format atmadan önce benim bilgisayar mı kötü gösteriyormuş ?

Sesi de bir hoş olmuş :D

Telefon numaralarimizi toplucan ?:D

---Tapatalk---
Bu işlerin olabilmesi için en onemli iletisim araci telefondur.eger birbirimize guveniyorsak bu işler karşılıklı olması gerekir:)))) tek taraflı olunca karşindaki insan ister istemez kendinin guvenilmez oldugu hissine kapalir:))))) haksiz miyim @takas
@Polat Şaşmaz hayır

@china_shangai abi tabiki haklısın ama herkes telefonunu vermek istemeyebilir bu yüzden forum dışında bir facebook adresi email adresi vs. olabilir
mesela biri foruma 2 ay girmedi bu arkadaşa başka bi yerden ulaşabilmemiz lazım böyle çok kişiyi kaybettik forumda çok iyi arkadaşlarla görüşme şansımız yok mesela kvp1905 diye bi kardeşim vardı çok sağlam bi vadici olmanın yanı sıra çok kral bi adamdı msn den falan da konuşurduk eskiden vadi forumunda yönetici falan oldu ordan banlandı diğer yerlerden de ulaşılmıyor kendisine çok severdim bunun gibi çok arkadaşımız var uygun bi zamanda tek tek araştırıp isimleri çıkartıp ulaşmaya çalışacam bi şekilde
abi biz zaten Allah ın izniyle yazın bir araya gelicez senin iznin olursa 7

@-KADİR- aga maradona vadi setinde işe mi başladı en yakın olan adam bildiğin maradona :D

@34rcp44 aga bu bilgiyi nereden öğrendin resim falan var mı detayları bekliyoruz
hey gidi hey memati baş efsanesi :( memati defteri kapandı ama en azından diğer efsane abdülheyi nolur geri döndürün be eski mekana da geçmişiz abdülheyi istiyoruz

@takas şimdi baktım adam cidden maradona ya çok benziyor :X

@takas aga sen bu fragmanı izleyip de hala niye yorum yapmadın hala çözemedim :A

kesinlikle bişey oldu senaryo gereği falan olmadığına adım ve soyadım kadar eminim

o değilde forumda ki eski arkadaşları özledim ya çok vadici kardeşlerimiz geldi geçti keşke hepsiyle iletişimi devam ettirebilseydik
agalar diyorum ki arkadaşlığımız sadece forumla sınırlı kalmasın yani foruma bişey olur çöker vs. birbirimizden kopmayalım bunun için bi organizasyon yapacağım kendi aramızda unutmamam lazım
Whatsapp grubu kuralım 🙄