Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Haci bu senin dedigin yesilcam artistlerinin vadiye gelmesi gerektigini ben burada defaatlerce yazdim ama bazi arksdaslar oyuncu kalitemizin yeterli oldugunu soylemislerdi.simdi sana taze vadici olarak soruyorum ilk vadiddki ustalsrla simdiki pusudaki karakterler srasinda daglsr.kadar fark yok mu kardesim:)))))

Laz ziyanın bölüm sonunda yaptığı racon için kelime bulamıyorum. O nasıl bir racondu ağzım açık izledim :) vadinin artık eski yeşilçam oyuncularından birini tekrardan diziye alması lazım şöyle laz ziya gibi hüsrev aga gibi sağlam oyuncular bulması gerek.
ahh eski vadii ilk kez izlemenden dolayı çok imreniyorum sana hatta kıskanıyorum bu sefer gerçekten @papuleoo :F:F:F
pazartesinden beridir hastanedeydik malesef @china_shangai abişkom gibi bizime başımız hastanelerden kurtulmuyor ya tansiyon yüzünden ben hastanelik oluyorum yada dedem bugün tapurcu olabildi pazartesi salı yanında kaldım safra kesesinde taş var ameliyat olamadığı için 3 yıldır uğrşıyor sancı zamanalrı çok kötü oluyor:(:(:(

yorumunuza gelirsek eski vadide çakır dan sonra en sevilen laz ziya desem yalan olmaz zaten çakır öldükten sonra 2.sezonun sezon finaline kadar olan bölümlerde laz ziyanın bu performansları insanları biraz oyalamıştı yoksa durum çok farklı olurdu çakırın yokluğunu laz ziya biraz idare etmiş insanları avutmuştu sezon finaline kadar sonra zaten 3.sezonda polat memati ağırlıklarını koyup devam ettirmişlerdi istemi betil gibi bir oyuncuyla şuankı oyuncuları karşılaştırmak bile ayıp olur ayrıca yüzükler efendisinde gandalfı seslendiren kişiydi istemi betil essiz bir sesi vardı allah rahmet eylesin dedem kadar severdim benziyorlarda :T

@Çiğdem- Allah şifa versin büyük geçmiş olsun :) inan şimdi haberim oldu.şu an dedenin durumu nasıl
çok teşekkürler abişkom :bhr::bhr::bhr:pazartesi akşamı öğrendik bizde hastane kaldırıldığını gittik eve bugün gelebildim 2 gündür ordaydım bende dedemin yanında hep ben kalıyorum hastane durumlarında çok düşkünüm kendisine safra kesesinde 2012 yılında taş çıktı ama amaliyat olamıyor 3 yıldır zaman zaman hastanelere düştüğü oldu intahap kapıyormuş o zamanlar elektirik çarpmış gibi titriyor ve kemikleri çıkmış gibi oluyor hiç yürüyemiyor aklıda oan başından gidiyor ama çok şükür hastanede 2-3 gün kalınca kendisine geliyor oda bizim evde şuan biraz toparlandı 🙂🙂🙂

çok teşekkürler abişkom :bhr::bhr::bhr:pazartesi akşamı öğrendik bizde hastane kaldırıldığını gittik eve bugün gelebildim 2 gündür ordaydım bende dedemin yanında hep ben kalıyorum hastane durumlarında çok düşkünüm kendisine safra kesesinde 2012 yılında taş çıktı ama amaliyat olamıyor 3 yıldır zaman zaman hastanelere düştüğü oldu intahap kapıyormuş o zamanlar elektirik çarpmış gibi titriyor ve kemikleri çıkmış gibi oluyor hiç yürüyemiyor aklıda oan başından gidiyor ama çok şükür hastanede 2-3 gün kalınca kendisine geliyor oda bizim evde şuan biraz toparlandı 🙂🙂🙂
iyi bari çok şükür:))))

iyi bari çok şükür:))))
babamlar rahat enfes alamıyor bizden özellikle şu 1 yıl içerisinde farklı zamanlarda 3 defa ben hatanelik oldum tansiyon sorunumdan 3 defa falanda dedem hastanelik olmuştur babamları 6-7 defa ahstaneye telaşlı gitmelerine sebep olmusuzdur şu 1 yıl içinde 🙂🙂🙂

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin , hastanesiz de bırakmasın:) Allah beterinden saklasın. dermansız dertlerle ,daha büyük hastalıklarla bizleri imtihan etmesin diyelim.......Amin...:) @Çiğdem-

Allah kimseyi hastaneye düşürmesin , hastanesiz de bırakmasın:) Allah beterinden saklasın .daha büyük hastalıklarla bizleri imtihan etmesin diyelim.......:) @Çiğdem-
çok teşekkürler amin abişkom çok zor gerçekten hastane ortamı kendin ayrı çile çekiyorsun yakınlarına ayrı çektiriyorsun allah kimseyi koly koly düşürmesin sende zaman zaman bizim gibi çekiyorsun allah sanada kolaylık versin abişkom 😉😉😉

Amin Allah razı olsun :) bak dün üç aylara girdik .bu aylarda yapılan her iyilik ve kötülük misliyle hanemize işleniyor. o yüzden bu aylarda bol bol ibadet edip, dua edip eksi olan hanelerimizin yükünü biraz da olsa hafifletmek gerekir:))) bu aylarda halisane edilen her dua karşılık bulur :)) onun için görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:))) ALLAH'tan gelen herşeye eyvaallah :)))) zaten gidecek te başka kapımız yoktur :))) @Çiğdem- ablacım.aman ha sakın beni kimse yanlış anlamasın amacım ukalalık yapmak deildi. sadece bu günleri hatırlayıp tavır ve davranışlarımızı ona göre idame ettirelim istedim :)))))

Son düzenleme:
Amin Allah razı olsun :) bak dün üç aylara girdik .bu aylarda yapılan her iyilik ve kötülük misliyle hanemize işleniyor. o yüzden bu aylarda bol bol ibadet edip, dua edip eksi olan hanelerimizin yükünü biraz da olsa hafifletmek gerekir:))) bu aylarda halisane edilen her dua karşılık bulur :)) onun için görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:))) ALLAH'tan gelen herşeye eyvaallah :)))) zaten gidecek te başka kapımız yoktur :))) @Çiğdem- ablacım
ben henüz namaza hala bailamadım abişkom ama kuran okuyorum bu perşembede vadiyi izlemicem sanırım kuran okumayı düşünüyordum bölümde zaten 1 sahne dısında birşey olmuyor
ben yine kuranımı okur bol bol dua ederim allah kabul etsin şimdiden
:bhr::bhr::bhr:

@Çiğdem- @china_shangai
hastane ortamı çok zor hastaya bakmak zor cnm babannemede ben babamla
beraber baktım 2 sene oldu vefat edeli son 3 ayda o kadar kötüydü ki çiğdem
anlatamam yatalak oldu kalkamadı yara açıldı kalçasından bak iki sene oldu
vefat edeli sesi hala kulağımda annem diye bağırırdı ya:T

şiire gazele türküsü de patlamış
Gökhan Kırdar - Şeirə Qəzələ - Şiire Gazele "DƏŞTİ" (Azərbaycan) (Official Audio Demo) 2015

500 bin dinlenmiş sadece gökhan kırdarın sayfasında :D

Laz ziyanın bölüm sonunda yaptığı racon için kelime bulamıyorum. O nasıl bir racondu ağzım açık izledim :) vadinin artık eski yeşilçam oyuncularından birini tekrardan diziye alması lazım şöyle laz ziya gibi hüsrev aga gibi sağlam oyuncular bulması gerek.
Aga sen bu gidisle beni geçersin :D Ben 56.bölüme geldim bugün İnşallah seyredecem 56'yi. Sen 50 de falansin :D Ben yılbaşında basladim sen 10 gün olmuştur belki beni geçtin gececen bu hızla :D Sen yenisin tabii o bölümleri bir izledin mi diğer bölümü de izlemek istiyorsun öyle öyle gidiyordur :A

---Tapatalk---

logo.png

VE

21.Bölüm

Kurtlar vadiye iniyor..