Haci bu senin dedigin yesilcam artistlerinin vadiye gelmesi gerektigini ben burada defaatlerce yazdim ama bazi arksdaslar oyuncu kalitemizin yeterli oldugunu soylemislerdi.simdi sana taze vadici olarak soruyorum ilk vadiddki ustalsrla simdiki pusudaki karakterler srasinda daglsr.kadar fark yok mu kardesim))))
ahh eski vadii ilk kez izlemenden dolayı çok imreniyorum sana hatta kıskanıyorum bu sefer gerçekten @papuleoo
Laz ziyanın bölüm sonunda yaptığı racon için kelime bulamıyorum. O nasıl bir racondu ağzım açık izledimvadinin artık eski yeşilçam oyuncularından birini tekrardan diziye alması lazım şöyle laz ziya gibi hüsrev aga gibi sağlam oyuncular bulması gerek.
pazartesinden beridir hastanedeydik malesef @china_shangai abişkom gibi bizime başımız hastanelerden kurtulmuyor ya tansiyon yüzünden ben hastanelik oluyorum yada dedem bugün tapurcu olabildi pazartesi salı yanında kaldım safra kesesinde taş var ameliyat olamadığı için 3 yıldır uğrşıyor sancı zamanalrı çok kötü oluyor
yorumunuza gelirsek eski vadide çakır dan sonra en sevilen laz ziya desem yalan olmaz zaten çakır öldükten sonra 2.sezonun sezon finaline kadar olan bölümlerde laz ziyanın bu performansları insanları biraz oyalamıştı yoksa durum çok farklı olurdu çakırın yokluğunu laz ziya biraz idare etmiş insanları avutmuştu sezon finaline kadar sonra zaten 3.sezonda polat memati ağırlıklarını koyup devam ettirmişlerdi istemi betil gibi bir oyuncuyla şuankı oyuncuları karşılaştırmak bile ayıp olur ayrıca yüzükler efendisinde gandalfı seslendiren kişiydi istemi betil essiz bir sesi vardı allah rahmet eylesin dedem kadar severdim benziyorlarda