Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

oktay kaynarca ne kadar karektersiz bir insan olduğunu ilan etmiş tabi ondanda büyük karektersiz ustanın kardeşi olan raci ve bahadırlar var ulan hepinize yazıklar olsun bu adamlar vadiden ayrıldıktan sonra paso vadiyi eleştirdiler yerden yere vurdular etmedikleri hakaret kalmadı raci nin meşrebine bahadır ın utanmazlığına oktay ın yüzsüzlüğüne yuh diyorum hepsine yazıklar olsun diyorum

Çakır her şey yolunda giderken öldürüldü aga hiç beklemediğimiz bir anda ölmesi daha bir şoke ediciydi.Birde arka fonda verilen hekimoğlu müziği insana çakırın ölümünü daha bir işliyor

aaaa abişkom baronluk koltuğunda tarık ünlüoğlu oturucak demiş
bu dizidede konsey olucak ozaman

agalar vadi kendini aştı sezon sonuna kadar aralıksız devam edecekler

@papuleoo aga ne çabuk 47.bölüme geldin yav günde kaç bölüm izliyorsun

@-KADİR- dünkü maçtan sonra Laz Ziya efsanesinin o sahnesini haber yapmışlar ne büyük ne müthiş ne efsane bir oyuncuydu İstemi Betil Allah mekanını cennet eylesin
raci olayına girmek istemiyorum söyleyecek bişey yok ite çakala laf verdiler ya ne diyelim

Aga pazar günüde kendime tatil verip vadi izledim
belki inanmayacaksin ama pazar gecesi 5 yatıp 10 gibi kalktım
bu gün sadece bir bölüm izledim artık bundan sonra öyle eskisi gibi hızlı izleyemeyeceğim gibi duruyor. Malum sınava az kaldı kendimi düzene koymam lazım.

@Maskeli Fedai hüsrev aga bizim toprakmış
bu bölümde anlattığı hikayeden bizim toprak olduğunu anladım

Son düzenleme:
Az önce bazı yorumları okudum bazı eleştiriler olmuş haklı olarak. Evet şu an eski bölümleri izlemeseydim gerçekten eleştirileri bende savunurdum lakin izleyince bütün eleştiriler değilde bazıları bana yanlış geliyor. En büyük sorunda neden polat ALEMDAR eskisi gibi sahalara dönmüyor sorusu tabi bende isterim eskisi gibi sahalara dönmesini racon kesmek yerine kafa kesmesini lakin bu saatten sonra bu beklentiler çok ama çok büyük beklenti olur hatta imkansız gibi bir şey olur.

Şöyle düşünelim evet polat eskiden aktifti ve herkes seviyordu lakin polatın eski konumu ile şimdi ki konumu arasında dağlar kadar fark var. İlk vadili bölümler de polat kaçırılıp işkence yapılmış ve polatın burda kurtulması süper olmuş, bazende zor durumda kaldığı zamanlar oluyordu mesela laz ziyanin kızıyla nişanlanmasi gibi, daha izlemesem de az çok bildiğim iskendere esir düşüp işkenceler görmesi vesayre şeklinde isteğimiz kadar uzatilabiliriz. Bunların hepsini yaşayan bir rolde olan polat son yıllar da ister istemez herkesin değer verdiği bir oyuncu oldu ( diziyi kastediyorum ) üstelik adam kgt yi yönetti o yetmezmiş gibi koskoca ihtiyarlar heyetini maskeli fedai tiplemesi ile bu oluşumu kurtardı hatta bu yetmezmiş gibi üstüne ihtiyarlar heyeti başkanı oldu. Şimdi bende şunu anlamıyorum bütün bunları yapan adamı bir daha nasıl bir rolle aciz gösterebilirler veya nasıl başkasının elinde esir gösterebilirler üstelik dizide bunu kim polata yapabilir? Malum yüce majeste de gördük neler olduğunu adam 4-5 bölüme mefta oldu gitti. Ha halen polat sahalara dönülmesini beklemek bu saatten sonra benim için imkansız sadece bazı bölümlerin başında ve sonunda şu an olduğu gibi görünmesi bile yeterlidir ha fazla olursa kabulumuzdür lakin eski senaryo ile günümüz senaryosunu bir düşünürsek polatın şu an ki pozisyonu son.derece mantıklı. Evet polat ALEMDAR efsanesi çok büyük bir olay lakin dizi itibarı ile başka yapacağı bir şey kalmadı en azından ben öyle düşünüyorum

Sakın kimse yanlış anlamasın herhangi bir arkadaşıma veya arkadaşlarıma cevap verme tarzında yazmadım. Sadece yapılan yorumara bende kendi şahsi değerlendirmemi yaptım

Polat alemdar Teslim oluyor..

şu sahneyi her seyrettiğimde tüylerin diken diken oluyor
karakola girişleri,polislerin bakışları..... polat ve efsane üçlünün efsane cendere eşliğinde yürüşleri...........
bu sahnelere hasret kaldık

tamam aga şimdi karıştırma ortalığı herkesin memleketi kendine güzeldir tabi
Diğer bölgeleri bilmem Doğunun Parisi Diyarbakırdır aga

Neyse ortalık karışmasın.Kurtlar Vadisi Terörün ilk bölüm fragmanına yine baktım aha şahane birşey resmen.Yayınlatsalardı şimdiye pkk bitmişti çoktan

oldukça iddialı bir söz ama haklılık payın olabilir aga mutlaka olumlu anlamda katkı sağlardı

oldukça iddialı bir söz ama haklılık payın olabilir aga mutlaka olumlu anlamda katkı sağlardı
Aga o zaman millet vadiye inanılmaz sevgi besliyordu.Unutma devlet meselelerini halka sevdiren politika dizisi vadidir.Düşün o zaman pkk belası artmış kurtlar vadisi terör de iddalı bir giriş yaptı zaten onalrda bu tehlikeyi gördükleri için dururp dururken yayından kaldırttılar.Terör yayınlasaydı pkk 4-5 yıl önceye kadar bitmişti.