Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@china_shangai abişkom bugün babamla trabzonda maçtaydık kenan çobanda var diyorlar ama biz kenan çoban falan görmedik eğer ordaysada görmediysem yanı ahhh diyorum

Bugun.ki mac icin tebrik ederim
))))) o kadar kisinin arasinda zaten goremezfin 😉
@sürgünüm söylemese maçta olduğu aklımada gelmezdi ama hiç fark etmedim yanı gerçi o kalabalıkta birde maç bitene kadar kavga gürültü eksik olmadı her dakıka küfür edip durdular çok olaylı bir şeydi iyiki kavga çıkmadı

teşekkür ederim abişkom hem karadenizli olarak memleketimiz takımı kazandı hemde beşiktaşımız lider olmuş

ama abdülheyi göremedik işte

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yeni Bölümü bomba gibi geliyor!
Pusat,Baltazar atışmasında şiddet artacak.Ve sadece 1 kişi galip gelecek.
Polat Alemdar ve ekibi İstanbul'a dönerler.Diğer yanda Cahit Karacaahmet'le görüşmek için gelmiştir.Ancak hedefte olduğundan habersizdir.Cahit'in akıbeti ne olacak.
Karacaahmet'in Polat Alemdar ile görüşmek istemesinin nedeni ne? Karacaahmet amacına ulaşabilecek mi ?
Son dönemde Önemli kayıplar veren Tapınakçılar'ın yeni planları ne olacak ? Lion Timi Gene operasyondadır.Ancak bu sefer kim için operasyon yapacaklar ? Yaptıkları operasyon başarılı olacak mı?

Gitti koca Çakır
hemde bu kadar kolay vurdular. Kockoca çakırın sonu bu kadar basit bitmemeliydi en azından bunu 3-4 bölüm öncesinden izleyicilere belli etmeleri lazımdı pisi pisine gitti koca ÇAKIR
anlaşılan o dönemde bir şeyler olmuş senaristte ona göre senaryo yazmış onun dışındaki her şey çok saçma geliyor. Onu geçtim laz ziya çok iyi oynuyor, çok iyi oyuncu, çok iyi racon kesiyor üstüne polatı damadı yapıp hayatını kurtarması süper düşünülmüş.

Polat, çakırın ölmesinden sonra intikamını alması çok iyi oldu lakin testereyi de öldürseydi süper olurdu ama olmadı
ayrıca polatın aslan beyle çatıda tartışması bana amatörce geldi üstüne gemiyi şikayet etmesi 😱 gerçi gemi işi belki konseyin gözünde yükselmek içinde olabilir. Ama çakırın ölmesi kötü oldu tabi abuzer reis de ölmese iyi olacaktı

Ayrıca bölümde kıbrıs ile ilgili konuşmalar çok dikkatimi çekti. Süper hazırlanmış sahnelerdi maalesef şu an böyle sahneler çok az
eğer bölümler bunu önceden yayınladıysa helal olsun diyecek başka bir şey yok tek kelime ile süper
zaten dedikleri oldu kıbrıs birleşmeye hayır dedi ve ab ye girdi.

Iste anla vadinin halini cahit bile sana gore vadinin en onemli oyuncusu olmus
)))))))
cahit iyi bir oyuncu bence kendini geliştiriyor vadinin halinde bana göre birşey yok
akif hakkında yorum yapmıcam ama bence cahit iyi bir oyuncu olduk artık
🙂
ayrıca 12 yıldır hala 1.olan bir diziyiz 12 seneye rağmen ratinglerde düşme olsada
hala zirvedeysek demek hala vadi başarılı bir dizidir vadiden başka hangi dizi 12 yıl geçsede
bu kadar başarı gösterdi bu başarıda cahit kayaoğlununda payı var işte bu yüzden iyi
bir oyuncu olmuştur çok şükür her ne kadar düşme olsada ratinglerde ben memnunum
vadinin halinden kötü birşey yok bence bence tabii nazicane düşüncemi söyledim😉😉

Ya allah askina bize bu revami ya
))))) iki senedir bu iki arkadasi izlettiriyorlar bize
)))) polatin yanina cok saglam bir adam lazim
)))
iki arkadaşmı şaka bir yana bencede polatın yanına
sağlam bir adam lazım ben her ne kadar akifi sevsemde akifle olmuyor
aslında yasin komutanı daha iyi yazsalar polatın çok iyi adamı olur ne
dersin chinam😉😉

aslında polata memati gibi adam lazım...

cnm vadinin 12 yıllık başarısına kimse birşey diyemezde ama cahit le 12 yıllık başarı ne alaka en azından bunu ben derim cahitin vadiye katkısı imdatın katkısından azdır 12 yıllık başarıda cahite pay olmaz
cahit 4.sezon star tv döneminde katıldı etkisi 0 dı hatta memati abdülheyin öldüğünü benden sakladın tuncay cahit biliyor demişti polatt onların tepkilerine kimse bakmıyor onların ne yaptığıyla kimse ilgilenmiyor gibi birşey demişti 5.sezon atv sezonunda cahit polatın şöförü konumunda devam ediyor ofiste çay dağıtıyordu kazım kadar bile aktif değildi bildiğin polatın şöförü ofisin çaycısı sonra 6.sezon tnt sezonunda bu devam etti 7.sezon 10.yılımızda karaya abi diyordu kgt çocuklarından laf yemeler sezon finlinde dayak bile yemeler ve bir çok sahnede trtaklanan kişi oluyordu koskoca 4 sezon vadide oynayıp kazım etkisini geç imdat etkisi bile vermedi polatın şöförü ofisin çaycısıydı bu adamı sırf polatın yanına yeni adam alma zahmetine girmemek için 8.sezon geçen yıl barbi bebek gibi süsleyip tuhaf bir şekle sokup karşımıza polat diyede değil süperman diye sürdüler yeni enarist ekibi fantaziden anlıyor herke tarafından ezilen ofis çaycısı gizli gizli süpermana dönüşen kahramanmış meğerse ve bu sezon 9.sezonumuzda polatın bile yapamadıklarını yapıyor 2 eli bağlı nabız durduruyor tek başına tapınakçıalr dediğimiz örgütü tabancayla öldürüyor tapınakçılar tekrar yakalıyor ve cahit bir yerinden birşey çıkarıp kelepçeyi açıp yine herkesi öldürüp kaçıyor son bölümde cahit tek başına baskın sahnesi çizgi film ler kadar gerçek dışıydı bunlardan zevk almamı beklemesin kimse cahitin vadiye etkisi 0 kazım daha etkiliydi imdat bile cahitten daha etki yarattı 4 sezon şöför olan bir adam ve son 2 sezondur vadinin kötü olmasında rol oynayan bir adam bu sezonmu kötü geçen sezonmu tartışırız ama son 2 sezonun en kötü sezonlar olduğunda çoğumuz katılır son 2 sezonuda yiyen kişi akiften daha çok cahittir adamın 4 sezon yararı yokken 2 ezondur zararı var
vadi 12 yıl başarısı büyüktür ama barbi bebek cahitle vadinin başarınısı yan yana getirmek 100lerce karaktere hatta imdata bile hakarettir tabi buda benim görüşümdür 😵😵😵

Son düzenleme:
Karakteri ve dizisi hakkında konuştu (Oktay Kaynarca. )

@sürgünüm kendi adıma sevindim
şu röportajı konu olarakta açabilirsin

Karakteri ve dizisi hakkında konuştu (Oktay Kaynarca. )

@sürgünüm kendi adıma sevindim
şu röportajı konu olarakta açabilirsin

Cumartesi günü Sabah gazetesinde okumuştum da dizi ile ilgili her konuyu açtık. Yeni bir şey söylememiş. Bu arada 30 Nisan Perşembe günü Galatasaray-Sivasspor kupa maçı var atv'de!

@sürgünüm vadi bjk nin en önemli uefa maçlarında ara vermedi gs sivas kupa maçında mı ara verecek
)))))) gerçi o gün kandil olduğu için ara verilsin isteniyor ama kanal d kandil filan dinlemez diziyi yayınlar
)) eğer atv de olmuş olsaydı kandil dolayısıyla yayınlanmazdı
))))

Yok abi ben ara verip vermemesi için yazmadım.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için Perşembe başlanacak dedikoduları çıktı. Daha kesin değil anlamında paylaştım. O hatayı yapmazlar diye düşünüyorum.

pardon ya kusura bakma yanlış anlamışım
)) bende seninle aynı fikirdeyim perşembe gününe koymazlar
)) eğer salı gününe koyar dizi palazlanırsa perşembe gününü de deniyeceklerdir
)) ama suevıvor gibi reyting makinası var .onları zorunlu olarak perşembeye de itebilir
))) ama ben hep dedim eğer bu dizi yeni sezonda eylülde başlamış olsaydı çok sükse yapabilirdi.bence biraz aceleci davranıldı.eğer bu acele telaş vadiyi alt etmek için ise kendi kazdıkları çukura düşerler
))

Belkide Eylül ayında başlayacak bilemiyoruz. Yaz sıcağında 40 derece altında çekim yapılıp her hafta 100 dakika yetiştirmek çok zor olacaktır. Bir kaç bölüm yayınlayıp ara verirlerse de millet bu sefer yayından kaldırıldı diye düşünecektir. Anlacayağın iki ucu foklu değnek.
)

ne alaka olurmu canım yapma allah aşkına ya bu kadar da değil
uzun zamandır cahit vadide emek veriyor oynuyor adam bunu hiçmi
sayalım tabii payı olur cnm yapma allah aşkına uzun zamandır vadide
sana göre zararı var canım lütfen artık bana göre de yorumlarının
başında lütfen kendi düşüncelerini genelleme yapma🙂🙂
6 sezondur cahit var ve bence payı var cnm sen ne dersen de cahiti
yok sayamayız

yok saymayıda geçtim ben cnm akifle cahiti gerçek hayatta görsem taş atar bir taraflarını kırarım en azından 1 ay alçıda alsa 4 bölüm kurtuluruz hastada olmuyorlar