Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abla üstte (Burası)-mesaj kutusu-bildirimler butonu var onların hemen başında kişi var oraya dokun. Seçenekler çıkacak forum seçenekleri de Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan orada ki tiki kaldır değişiklikleri kaydet de olur

@vadikızı abla

oldu canım ama önceden bu dediğini kullanıyorduk forumda sorunmu var
acaba

ben 14 şubat yüce maejte kayhan yıldızoğlumu konusunda söylemiştim bu adam 4-5 bölüm oynayıp ölücek diye

@china_shangai abişkom hatta seninle o konuda konuşmuştuk zıt fikirdeydik ahh keşke iddasına girseydik ama sen centilmen bir beyefendi olark yolum oraya düşerse bir ekmek arası balık ısmarlasın bana bence

o konuşmalar

@Çiğdem- bu adam çok kalıcı görünmüyor birde cnm şemsi inkaya gibi olucak görünüyor yanı 4-5 bölüm oynayıp ölücekmiş gibi bir havası var

@china_shangai Ben senin gibi dusunmuyorum heeee bu sene final yapacaklarsa o zaman seninle.mutabık oluruz
)))))

Tebrik ederim ablacim her zaman ki gibi ongorulerin muthissss
))))

Tebrik ederim ablacim her zaman ki gibi ongorulerin muthissss
))))
teşekkür ederim abişkom birazda kadın olmanın faydaları kimselerin dikkat etmediği şeyleri cımbızla çekiyoruz okadar olay oluyor kimsenin bakmadığı ufak detayları gözetliyoruz

şemşi inkaya da çok önemli bir rolde gelip bir üre sonra ölmüştü kayhan yıldızıoğlu seçimini duyar duymaz şemşi inkayayla olan yaşları aklıma geldi dedim bu adam 4-5 bölüm sonra gider

Abiskom falan nedir ya siz kızlar çok acayip kelimeler kullaniyonuz

-Tapatalk-

canım ya ben öldüğüne inanamıyorum içime sinmedi bu durum😉
@china_shangai uzun zamandır abla dediğini duymadım ben ya
ablaların ablası gelmiş derdin ya hep