Polat Şaşmaz
Favori Üye
Mesaj editörünü açınca sorun oluyor kapatınca bir sorun yok@Polat Şaşmaz sendemi alıntı yapamıyorsun cnm
Mesaj editörünü açınca sorun oluyor kapatınca bir sorun yok
yapamıyorum onu canım ya
Mesaj editörünü açınca sorun oluyor kapatınca bir sorunAbla üstte (Burası)-mesaj kutusu-bildirimler butonu var onların hemen başında kişi var oraya dokun. Seçenekler çıkacak forum seçenekleri de Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan orada ki tiki kaldır değişiklikleri kaydet de olur
@vadikızı abla
yok
tmm cnm bakıyorum şimdi
Abla üstte (Burası)-mesaj kutusu-bildirimler butonu var onların hemen başında kişi var oraya dokun. Seçenekler çıkacak forum seçenekleri de Mesaj yazmak için zengin metin editörünü kullan orada ki tiki kaldır değişiklikleri kaydet de olur
@vadikızı abla
Bende bilmiyorum ablaoldu canım ama önceden bu dediğini kullanıyorduk forumda sorunmu var
acaba
düzeldi canım düzelttim sonundaBende bilmiyorum abla
-Tapatalk-
Şükür sevindim abladüzeldi canım düzelttim sonunda
teşekkür ederim abişkom birazda kadın olmanın faydaları kimselerin dikkat etmediği şeyleri cımbızla çekiyoruz okadar olay oluyor kimsenin bakmadığı ufak detayları gözetliyoruzTebrik ederim ablacim her zaman ki gibi ongorulerin muthissss))))
Abiskom falan nedir ya siz kızlar çok acayip kelimeler kullaniyonuzteşekkür ederim abişkom birazda kadın olmanın faydaları kimselerin dikkat etmediği şeyleri cımbızla çekiyoruz okadar olay oluyor kimsenin bakmadığı ufak detayları gözetliyoruz
şemşi inkaya da çok önemli bir rolde gelip bir üre sonra ölmüştü kayhan yıldızıoğlu seçimini duyar duymaz şemşi inkayayla olan yaşları aklıma geldi dedim bu adam 4-5 bölüm sonra gider![]()
hahahah babişkom dan gelen bir hitap şekli işteAbiskom falan nedir ya siz kızlar çok acayip kelimeler kullaniyonuz
-Tapatalk-
Sizin başka kil cumlelerinizde var tövbe Yarabbim yahahahah babişkom dan gelen bir hitap şekli işte![]()
canım ya ben öldüğüne inanamıyorum içime sinmedi bu durum😉ben 14 şubat yüce maejte kayhan yıldızoğlumu konusunda söylemiştim bu adam 4-5 bölüm oynayıp ölücek diye
@china_shangai abişkom hatta seninle o konuda konuşmuştuk zıt fikirdeydik ahh keşke iddasına girseydik ama sen centilmen bir beyefendi olark yolum oraya düşerse bir ekmek arası balık ısmarlasın bana bence
o konuşmalar
@Çiğdem- bu adam çok kalıcı görünmüyor birde cnm şemsi inkaya gibi olucak görünüyor yanı 4-5 bölüm oynayıp ölücekmiş gibi bir havası var
@china_shangai Ben senin gibi dusunmuyorum heeee bu sene final yapacaklarsa o zaman seninle.mutabık oluruz)))))
aaaa kızmııı ayyy çok sevindimmmm sağlıkla doğsun inşallahhhAblalarin ablasi @vadikızı bugun doktoro gittikkız cıktı
ooooooooooooo abi hayırlı olsunAblalarin ablasi @vadikızı bugun doktoro gittikkız cıktı