Maskeli Fedai
Favori Üye
Çok şükürKurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle 12 haziran da atv de
arkadaşlar vadi var fragman hazırlanıyor şuan da
Çok şükürKurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle 12 haziran da atv de
Yapma niye bunu yayınlıyon ki şimdi ne güzel psikolojik harekat yapıyordukKurtlar Vadisi Pusu sezon finaliyle 12 haziran da atv de
aga keşke sana tek söyleseydim demiYapma niye bunu yayınlıyon ki şimdi ne güzel psikolojik harekat yapıyorduk
Bana söylemene de gerek yoktu Vadi forumundakilere sordum onlar cevap vermişlerdiaga keşke sana tek söyleseydim demi
doğrudur aga onlarda bilmez hemen konu açmışlar vadi yok mu diyeBana söylemene de gerek yoktu Vadi forumundakilere sordum onlar cevap vermişlerdi
ok anlaştık o zamanÖnemli değil abi hoşuma gidiyor laf atmanız cevap şansım doğuyor
ulan vicdansız sabuha bizi uyuz etmek çok mu hoşuna gidiyorYapma niye bunu yayınlıyon ki şimdi ne güzel psikolojik harekat yapıyorduk
o haraketinden sonra inşaallah sen açamazsınBilgisayarın hafızasında da C de 3 gb D de 2 gb boş yer açtım İnşallah kasma falan olmaz
Yok abi ya estağfirullahok anlaştık o zaman
ulan vicdansız sabuha bizi uyuz etmek çok mu hoşuna gidiyor
Bilgisayarın kasmasını temenni ediyoruzBilgisayarın hafızasında da C de 3 gb D de 2 gb boş yer açtım İnşallah kasma falan olmaz
o haraketinden sonra inşaallah sen açamazsın
hee oradan şey edip konuya atlayacaktın deil miYok abi ya estağfirullahSadece millet bu hafta yok sanıp kimse ilgilenmesin diye şey ettim
Senin etin ne budun ne ya sen mi açacan güldürme aga@china_shangai ben açar mıyım sence
Bana bak aga öyle şeyler demeSenin etin ne budun ne ya sen mi açacan güldürme aga
Ama şöyle bir söz vardır. Ummadık taş baş yararmış
Umudumu klırdınçok zor seni turabi konusundan alamayız buralara
Şaka yapıyoz şakadan da mı anlamıyonBana bak aga öyle şeyler deme
AnlamıyomŞaka yapıyoz şakadan da mı anlamıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?