legolas9900
Favori Üye
Teşekkürler.Fan clup çoşar kolay gelsin sana.Ben İnadına Yaşamak'ı hatırlatmak için uğrarım konuya.
![]()
Teşekkürler.Zor bir gün olacak gibi. Bari Show TV iyi bir film koysa, meydan boş kalacak.. 😡
Geç onu, sezon sonu yayınlayacaklarmış.Sincaplar olabilir.![]()
Geç onu, sezon sonu yayınlayacaklarmış.![]()
Sende Unutma Beniyi ve Kaynana programını show tv ye transfer ettir hem iyi reytingler alır hem de izlersinGeç onu, sezon sonu yayınlayacaklarmış.![]()
Tahmin ediyorum yahu. 😛Yok artık bunu bile mi sızdırıyorlar dışarı.![]()
Gerek yok. Onlar kanallarında güzel zaten. 😉Sende Unutma Beniyi ve Kaynana programını show tv ye transfer ettir hem iyi reytingler alır hem de izlersin![]()
kolaja eyvallah ben zaten bu hafta ara olacağını biliyodum insan malını bilmez mibu sezonda ya 34 yada 35 bölüm sürücek şimdiden 20 bölüm oynandı 14 veya 15 bölüm kaldı
sezonun bitmesine ve haziran ayına denk getirmeleri gerekiyor ara sıra kolaj vermeleri çok normal bende kızıyorum ama normal olduğunuda söylemem lazım![]()
kolaj bölümlerinde eski vadinin bölümlerini görmek istiyorum ben 2003 olankolaja eyvallah ben zaten bu hafta ara olacağını biliyodum insan malını bilmez mi
ama filistinden gına geldi artık başka film yok mu ırak gibi bir şaheser var Allah aşkına koyun şu filmi
O dizi düşecekBu hafta salı günü maç var Küçük Ağa 22.15 e kadar yine uzar en azından 2 anlık çakışıyor
KVP bu hafta da yok totalin lideri yine mi Muhteşem Yüzyıl olacak acaba?
Farkı Hürrem Teyze
Ekli dosyayı görüntüle 34133