'Kurtlar Vadisi Pusu' Bu Hafta Yok !

filistin müthiş bi film ama valla yeter la artık her arada aynı şey verilmez ki
şu kanaldan nefret etmeye başladım iyice sezon sonu kesinlikle kurtulmamız lazım ne strateji bilir ne hamle yapar ot gibi kanal ya

bu sezonda ya 34 yada 35 bölüm sürücek şimdiden 20 bölüm oynandı 14 veya 15 bölüm kaldı
sezonun bitmesine ve haziran ayına denk getirmeleri gerekiyor ara sıra kolaj vermeleri çok normal bende kızıyorum ama normal olduğunuda söylemem lazım :bhr::bhr::bhr:

bu sezonda ya 34 yada 35 bölüm sürücek şimdiden 20 bölüm oynandı 14 veya 15 bölüm kaldı
sezonun bitmesine ve haziran ayına denk getirmeleri gerekiyor ara sıra kolaj vermeleri çok normal bende kızıyorum ama normal olduğunuda söylemem lazım :bhr::bhr::bhr:
kolaja eyvallah ben zaten bu hafta ara olacağını biliyodum insan malını bilmez mi :D
ama filistinden gına geldi artık başka film yok mu ırak gibi bir şaheser var Allah aşkına koyun şu filmi

kolaja eyvallah ben zaten bu hafta ara olacağını biliyodum insan malını bilmez mi :D
ama filistinden gına geldi artık başka film yok mu ırak gibi bir şaheser var Allah aşkına koyun şu filmi
kolaj bölümlerinde eski vadinin bölümlerini görmek istiyorum ben 2003 olan :love1::love1:
atv gibi bir kanalda çoğu iddalı diziyide geçer diye düşünüyorum hatta nezaman kolaj vericek bunlar diye düşünmeye bile başlardım hahaha :F en azından kolaj bölümlerde tepki görmezdi pana :Z:Z:Z

Owww bu en çok Aramızda Kalsına yarar.KVP bir seferinde yayınlanmamıştı ve Aramızda Kalsın ab de +9 almıştı hem total hem de ab de baya yükselir hatta totalde bile zirvede olur
Tabi bu yükseliş Kardeş Payına da yarar:D

Bu hafta salı günü maç var Küçük Ağa 22.15 e kadar yine uzar en azından 2 anlık çakışıyor:D
KVP bu hafta da yok totalin lideri yine mi Muhteşem Yüzyıl olacak acaba?:oley:
Farkı Hürrem Teyze
images (1).jpg

zaten 8 nisan 2004teki çakırın öldüğü bölümü yayınlasalar şimdiki vadiyi geçer 16 reyting falan alır gerçekten