Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Erken Bitecek!

dizi sanki 10 sene oynamış dünkü dizileri değerlendirmeme almam bile 11 reyting aldı en son olay bitmiştir
yani burda neyi karşılaştırıyon sen onu anlamıyorum küçük ağa kim
Yani Vadi de 22.15`te bile bitse 13 alabilir sorun teşkil etmez. :)

Yani Vadi de 22.15`te bile bitse 13 alabilir sorun teşkil etmez. :)
vadinin saati bellidir reklam saatlerini bile bilir izleyen millet işinden gücünden geç gelecek bi bakacak başlamış yarın düşeceğimiz kesin 3 haftadır başımıza gelmeyen kalmadı bi hafta maç bi hafta ara şimdide saat sorunu atv sana ne kadar küfür etsem azdır lan belini doğrultama bi daha

Allah bin türlü belanızı versin inşallah kötü günler görürsünüz bu da benim bedduam lanet olsun böyle kanala lanet ediyorum artık ulan pana film seneye şu kanaldan ayrılmazsanız en büyük pana film düşmanı olacam yeter artık lan kanal bildiğin sömürüyor vadiyi
1 hafta maçla çakış 1 hafta ara ver diğer hafta erken başla erken bit Allah topunuzun belasını versin başlayacam başbakanın gündem özeline yeter lan miting var zaten yarın bi de akşam tv ye mi çıkacak git a haberde konuş işte
adamı dellendirecek bu kanal ya off arkadaş off tam rakipler düşmüş kat kat fark atacaz yaptıklarına bak
ulan pana film sizden bi cacık olmaz bunu hepsi kafasına soksun vadi olmasa aç kalırsınız topunuz aç bu kadar iradesiz bi şirket olamaz

Bu ne sinir ? :d

vadinin saati bellidir reklam saatlerini bile bilir izleyen millet işinden gücünden geç gelecek bi bakacak başlamış yarın düşeceğimiz kesin 3 haftadır başımıza gelmeyen kalmadı bi hafta maç bi hafta ara şimdide saat sorunu atv sana ne kadar küfür etsem azdır lan belini doğrultama bi daha
atv de mecbur ne yapsın Başbakan çıkacak. :)

bu ne sitem herkes bi sinirli sitemli..dizi yayınlanıyormu siz ona bakın...haa diziyi yayınlamasalar anlarım adamlar reytingi düşünmüyor yayınlıyorda sizin yaptığınıza ben sadeece yazık derim başka bişey değil!!!

çıkmasın kardeşim kurtlar vadisi var gitsin a habere 2 haftadır bekliyoruz onunda içine ettiler

sen ne diyon olm
2 hafta bekliyoruz erken bitecek neden bahsediyon tabi sitem edecez adama bak

ya kanal veya pana bile reytingine aldırış etmiyip yayınlıyorsa sizin laf söylemeye hakkınız var mı yok.. herhangi bir maçda yayınlamıyor zaten ee işte ne güzel yayınlıyorlar illa özetli mi olucak özetli olunca ne değişiyor özetlide özetsizde alır reytingini...hem ben takdir ettim atv yi ben yayınlamaz zannederken yayınlıyor iyide yapıyor....

ya kanal veya pana bile reytingine aldırış etmiyip yayınlıyorsa sizin laf söylemeye hakkınız var mı yok.. herhangi bir maçda yayınlamıyor zaten ee işte ne güzel yayınlıyorlar illa özetli mi olucak özetli olunca ne değişiyor özetlide özetsizde alır reytingini...hem ben takdir ettim atv yi ben yayınlamaz zannederken yayınlıyor iyide yapıyor....
yayınlamayacakmıydı bi de paşa paşa yayınlamak zorunda :)

yayınlamayacakmıydı bi de paşa paşa yayınlamak zorunda :)

eee daha ne istiyonuz iştee açık ve net açıkladım zaten reytingden yana bi sorun yok.. izleyiverin gari... bu haftada 22.30da bitsin umarım birgün karagülünde başına böyle bir iş gelir dicem de israil kanalı o başbakanı yayınlayıpda reytingden olmak istemez..

eee daha ne istiyonuz iştee açık ve net açıkladım zaten reytingden yana bi sorun yok.. izleyiverin gari... bu haftada 22.30da bitsin umarım birgün karagülünde başına böyle bir iş gelir dicem de israil kanalı o başbakanı yayınlayıpda reytingden olmak istemez..
ya 2 hafta bekliyoruz erkenden bitecek geçen aylarda da böyle yaptılar dizi 10 da bitti resmen ya koskoca kurtlar vadisi 10 da bitti olacak iş değil bir zamanlar bu dizi 21.45 de başlardı hey gidi hey
bari başbakanı öne alın vadi sonra başlasın 1 saat konuşsun tayyip sonra vadi başlasın 12 ye kadar mis gibi

Başka bir şey olsaydı eğer, hiçbir şekilde oynama yapmazlardı. Bugünü de bulması, Kurtlar Vadisi Pusu'daki kitleyi çekmek için. :)

ya 2 hafta bekliyoruz erkenden bitecek geçen aylarda da böyle yaptılar dizi 10 da bitti resmen ya koskoca kurtlar vadisi 10 da bitti olacak iş değil bir zamanlar bu dizi 21.45 de başlardı hey gidi hey
bari başbakanı öne alın vadi sonra başlasın 1 saat konuşsun tayyip sonra vadi başlasın 12 ye kadar mis gibi
haa bak o daha mantıklı önce olsa daha iyi ama başbakanda kitleyi buluyor iştee vadiden reyting alacak :D :D

yav haftada 1 zevkimiz var bunu yapmasınalr işte zaten zırp pırt ara veriyor

haklısında iştee mecburr... belkide bu yüzden atv yi reyting ssitemi seviyordur bilmiyorum....fox israil olduğu için daha ziyade hep düşük olur.. ama atv hep sbt den yüksek alır...hayırlısı diyelim...en azından yayınlanıyor :)

haklısında iştee mecburr... belkide bu yüzden atv yi reyting ssitemi seviyordur bilmiyorum....fox israil olduğu için daha ziyade hep düşük olur.. ama atv hep sbt den yüksek alır...hayırlısı diyelim...en azından yayınlanıyor :)
ne alakası var :D

Pana Film bu konuda gerçekten de çok düzensiz. Artık TV'de ki yayını geçtim, ne dizinin ne de Yapımcının doğru dürüst bir Resmi sitesi bile yok. Allah aşkına dünyada isim yapmış bir dizi/filmin resmi sitesine bakın, Pana Film'in ki ne bakın. Yabancı birisi google üzeri dizi hakkında arama yapsa, siteleri gördükten sonra gülüp kapatır. En basit dizilerin resmi sitelerine bakıyorum birde bizimkilerine bakıyorum, Pana Film baya bir yorgun anlaşılan.

Son düzenleme:
Bi yuru git atv ya basbakan trt ye ciksin abi yada baska gun mu yok niye hep persembe .... zaten dogru durust 1 dizi izliyoruz onunda icini basbakan ediyor ...

Vadinin gec yayinlanmasi ayri bir heyecan veriyor insana ondan bu sitem :)

Bi yuru git atv ya basbakan trt ye ciksin abi yada baska gun mu yok niye hep persembe .... zaten dogru durust 1 dizi izliyoruz onunda icini basbakan ediyor ...

Vadinin gec yayinlanmasi ayri bir heyecan veriyor insana ondan bu sitem :)

Başbakanda totaldeki gurur kaynağından yarralanmak istemiş ne var bunda :D