Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Erken Bitecek!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
Yarın akşam 217. bölümüyle ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu erken bitecek.
Yarın akşam 22.30'da a Haber ve atv'nin ortak canlı yayınıyla ekrana gelecek olan Başbakan ile Gündem Özel programı yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de atv'de!​

birbirini tamamlayıcı olur :X
şefkat tepe de artık fetoyu çıakrtmalı :)

1 hafta bekledikten sonra tadına doyamıcaz offf 😡😡😡
zaten reklam düzenlemesi yüzünden dizinin 2 reytingini yiyorlar dizi rahat 15 reyting alıcakken 13 alıyor 14 alıcakken 12 alıyor reklam ayarlaması yüzünden 2 reyting gidiyor 😛😛😛

Yine mi ya... yine mi!!!! 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡 😡

Şaşırmadım. :))

Seçimlere kaç gün kaldı, bu süreçte her gün Başbakan'ı bile görebiliriz atv'de, o yüzden kimse şaşırmasın. :A

Bende geçen hafta yayınlanmadı bu hafta uzun olur diye beklenti içindeydim.dimyata giderken evdeki bulgurdan da olduk iyi mi?:)

Allah bin türlü belanızı versin inşallah kötü günler görürsünüz bu da benim bedduam lanet olsun böyle kanala lanet ediyorum artık ulan pana film seneye şu kanaldan ayrılmazsanız en büyük pana film düşmanı olacam yeter artık lan kanal bildiğin sömürüyor vadiyi
1 hafta maçla çakış 1 hafta ara ver diğer hafta erken başla erken bit Allah topunuzun belasını versin başlayacam başbakanın gündem özeline yeter lan miting var zaten yarın bi de akşam tv ye mi çıkacak git a haberde konuş işte
adamı dellendirecek bu kanal ya off arkadaş off tam rakipler düşmüş kat kat fark atacaz yaptıklarına bak
ulan pana film sizden bi cacık olmaz bunu hepsi kafasına soksun vadi olmasa aç kalırsınız topunuz aç bu kadar iradesiz bi şirket olamaz

Allah bin türlü belanızı versin inşallah kötü günler görürsünüz bu da benim bedduam lanet olsun böyle kanala lanet ediyorum artık ulan pana film seneye şu kanaldan ayrılmazsanız en büyük pana film düşmanı olacam yeter artık lan kanal bildiğin sömürüyor vadiyi
1 hafta maçla çakış 1 hafta ara ver diğer hafta erken başla erken bit Allah topunuzun belasını versin başlayacam başbakanın gündem özeline yeter lan miting var zaten yarın bi de akşam tv ye mi çıkacak git a haberde konuş işte
adamı dellendirecek bu kanal ya off arkadaş off tam rakipler düşmüş kat kat fark atacaz yaptıklarına bak
ulan pana film sizden bi cacık olmaz bunu hepsi kafasına soksun vadi olmasa aç kalırsınız topunuz aç bu kadar iradesiz bi şirket olamaz
fetoyu geçtin :F

Küçük Ağa da 22.15 gibi bitiyor ama 14 reytingini alıyordu. Vadi de alır. :):)

Küçük Ağa da 22.15 gibi bitiyor ama 14 reytingini alıyordu. Vadi de alır. :):)
ya şimdi yazacam olmayacak :D
5 bölümlük diziyle 11 yıllık saati dakkası belli olan dizi bir olur mu küçük ağa kim ya bi git şu diziyi vadiyle aynı cümleye yazma artık
küçük ağa kim ya biz vadi diyoruz adam gelmiş küçük gelin küçük ağa bizene onlardan dünkü diziler boşluk dizileri kitlesi olmayan diziler bunlar

hee bu arada nerde 14 reyting almış 11 reyting alıyor yok 20 deseydin

ya şimdi yazacam olmayacak :D
5 bölümlük diziyle 11 yıllık saati dakkası belli olan dizi bir olur mu küçük ağa kim ya bi git şu diziyi vadiyle aynı cümleye yazma artık
küçük ağa kim ya biz vadi diyoruz adam gelmiş küçük gelin küçük ağa bizene onlardan dünkü diziler boşluk dizileri kitlesi olmayan diziler bunlar

hee bu arada nerde 14 reyting almış 11 reyting alıyor yok 20 deseydin
Almıştı diyorum 1 haftalık düşüşten bir şey olmaz. :)

Almıştı diyorum 1 haftalık düşüşten bir şey olmaz. :)
dizi sanki 10 sene oynamış dünkü dizileri değerlendirmeme almam bile 11 reyting aldı en son olay bitmiştir
yani burda neyi karşılaştırıyon sen onu anlamıyorum küçük ağa kim