Polat Şaşmaz
Favori Üye
ah aga ah ben abdülheyi çok seviyordum be kenan çobanı da ayrı bir severim keşke geri dönse dediğin gibiUlan Memati değil de Abdülhey'i inanılmaz özledim. Şimdi olsaydı Cahit'i filan trollerdi, o sert mizacıyla yine döktürürdü
Vadi tarihinde ilk 5'imdedir. Devlet bilinciyle yetişmiş adam gibi adamdı.ah aga ah ben abdülheyi çok seviyordum be kenan çobanı da ayrı bir severim keşke geri dönse dediğin gibi
Eski sakalı daha iyidi be keşke eski stile dönsecahiti de seviyorum ölmemesi gereken 3-4 kişiden biri vadide
bizim tüyolar yattı düğün önce oluyorlan cahit yeni evli adamsın kendine böyle sahneler yazıp bence işini şansa sokup zorlama yoksa süründürür demedi deme 😀
polat memati abdülhey erhan 4 etti zaten 5. tartışılırVadi tarihinde ilk 5'imdedir. Devlet bilinciyle yetişmiş adam gibi adamdı.
Aga aslında Cahit, Polatı seven biri ama işte kendini çok göze sokuyor. Böyle oluncada ister istemez tepki geliyor.cahiti de seviyorum ölmemesi gereken 3-4 kişiden biri vadide
aga bu gidişata göre oraya gidiyor gibiyiz beklenmedik şekild egidiyor dediğin gibi tüyolar yattıbizim tüyolar yattı düğün önce oluyor
eğer son sahne fragmandaki sahne olursa tarihi fiyasko olur
polat memati abdülhey erhan 4 etti zaten 5. tartışılır
son sahne olursa fragmandaki sahne tarihin en büyük rezilliği olur olmaz diye düşünüyorum bu kadar rezil duruma düşmezleraga bu gidişata göre oraya gidiyor gibiyiz beklenmedik şekild egidiyor dediğin gibi tüyolar yattı
Son sahne de başka bişey olacakbizim tüyolar yattı düğün önce oluyor
eğer son sahne fragmandaki sahne olursa tarihi fiyasko olur
polat memati abdülhey erhan 4 etti zaten 5. tartışılır
bende severim umarım ustanın yanından ayrılmazYasin Komutan rolünün hakkını veriyor bu şekilde devam. Eğer ölmesse umarım seneye rolü artarak devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?