bu vadi 10 alıyor demeye yetmiyi ama 1 kere 10 aldı demeye yetiyor sadeceDaha henüz 2 ay oldu panpa Vadi 10 aldı mı aldı.Mesele bitmiştir![]()
bu vadi 10 alıyor demeye yetmiyi ama 1 kere 10 aldı demeye yetiyor sadeceDaha henüz 2 ay oldu panpa Vadi 10 aldı mı aldı.Mesele bitmiştir![]()
Karagül 10 aldığında sende 10 reyting aldı dedin o zaman Karagül de 10 alamadıbu vadi 10 alıyor demeye yetmiyi ama 1 kere 10 aldı demeye yetiyor sadece))
Aga o sahsiyetler insan mi ya bir kisinin kaza yapmasina sevinenler varsa ben onlara insan demem iclerinde bir gram vicdan kalmamışünvanını inkar eden yokTc nin en yüksek reytingli dizisi neden bahsediyonkanal d ye liderlik kaybettirmez 3 haftalık olmayışı 9 larda dolanıyor
)) alır tv de ilk bir film koyar alır 6 reyting
)
reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül olduaynısı karagül ve fox için de geçerli
))
10 rt geçen tek dizi ötesi yokkkkkk
Necati Şaşmaz in kaza yapmasına sevilenler var yemin ediyorum
ortalaması 10 olmuştur onunKaragül 10 aldığında sende 10 reyting aldı dedin o zaman Karagül de 10 alamadı
karagül de 10u geçiyi tek dizi deme istersenünvanını inkar eden yokkanal d ye liderlik kaybettirmez 3 haftalık olmayışı 9 larda dolanıyor
)) alır tv de ilk bir film koyar alır 6 reyting
)
reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül olduaynısı karagül ve fox için de geçerli
))
Tc nin en yüksek reytingli dizisi neden bahsediyon10 rt geçen tek dizi ötesi yokkkkkk
Necati Şaşmaz in kaza yapmasına sevilenler var yemin ediyorum
Karagül 9 alıyordu sadece 2 defa 10 alamadıortalaması 10 olmuştur onun)
karagül de 10u geçiyi tek dizi deme istersen))