Kurtlar Vadisi Pusu 3 Hafta Ekranlarda Olmayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru değildir bence de yapılan resmi bir açıklama yok. :)

konu sulandırılmasın, kurtlar vadisi yoluna her şekilde devam eder vadinin başarısını değerlendirmek göreceli bir durumda değildir tartışmasız Türkiye nin ve dolayısıyla kanal d nin en çok izlenen yapımıdır , bunun dışnda bir yorumda bulunmak abeste iştigal etmek demektir

ünvanını inkar eden yok :X kanal d ye liderlik kaybettirmez 3 haftalık olmayışı 9 larda dolanıyor :))) alır tv de ilk bir film koyar alır 6 reyting :))

reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül oldu :F aynısı karagül ve fox için de geçerli :)))​
Tc nin en yüksek reytingli dizisi neden bahsediyon :kiki: 10 rt geçen tek dizi ötesi yokkkkkk

Necati Şaşmaz in kaza yapmasına sevilenler var yemin ediyorum

ünvanını inkar eden yok :X kanal d ye liderlik kaybettirmez 3 haftalık olmayışı 9 larda dolanıyor :))) alır tv de ilk bir film koyar alır 6 reyting :))

reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül oldu :F aynısı karagül ve fox için de geçerli :)))​
Tc nin en yüksek reytingli dizisi neden bahsediyon :kiki: 10 rt geçen tek dizi ötesi yokkkkkk

Aga o sahsiyetler insan mi ya bir kisinin kaza yapmasina sevinenler varsa ben onlara insan demem iclerinde bir gram vicdan kalmamış

Karagül 10 aldığında sende 10 reyting aldı dedin o zaman Karagül de 10 alamadı
ortalaması 10 olmuştur onun :))

reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül oldu :F aynısı karagül ve fox için de geçerli :)))

karagül de 10u geçiyi tek dizi deme istersen :)))

Ama kyg kvp gibi transferi edilmedi @xemrexxx :D

Dizi, 13 Kasim Persembe günü ekrana gelecek.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...