Kurtlar Vadisi Pusu 3 Hafta Ekranlarda Olmayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden değilmiydi.:F Biz her türlü alırız belki AB olmayabilir ama Abc ve Total rahat.:Z

@aserat54 bu ne elem keder niye beğeniyorsun.:A
Ben rahatım, bebekli bölümler çok daha ilgi görecek sonuçta @sokak sanati... :)

2.liği zaten rahat rahat elde ediyoruz iyice şey özet ile anca AK ve Güldür güldür yarışır.ç Biz öözete en az 1 fark atıyoruz.:D
en son özet 5.85 ka 6 falan almıştı farka bak :D kışa doğru özet 7-8 e çıkar merak etme hem usta dönünce uçacaz 3.lüğü kovalayın :D

en son özet 5.85 ka 6 falan almıştı farka bak :D kışa doğru özet 7-8 e çıkar merak etme hem usta dönünce uçacaz 3.lüğü kovalayın :D

Bugüne kadar ustan vardı ve Ab'de yeni bölüm ile 1 reyting fark olduğu bölümler oldu.:F Zaten Ab dizisi KA.:A

Eskiden değilmiydi.:F Biz her türlü alırız belki AB olmayabilir ama Abc ve Total rahat.:Z

@aserat54 bu ne elem keder niye beğeniyorsun.:A
Ben rahatım, bebekli bölümler çok daha ilgi görecek sonuçta @sokak sanati... :)

Bence o bebek düşer.:A

Bugüne kadar ustan vardı ve Ab'de yeni bölüm ile 1 reyting fark olduğu bölümler oldu.:F Zaten Ab dizisi KA.:A

Hiç sanmıyorum, o bebek kesinlikle doğacak. Sadece heyecan getirmek içindi. Ayrıca AK da AB dizisi, onu çiğneyin geçme istersen... :)

vadi herkesin dizisi onun bunun dizisi değil :kiki: olabilir kardeş sene sonunu getirebilecek mi o dizi bence onu düşün :D

:Fyalan dünya urfalıyam ezelden ve ulan istanbul totallerini topla vadi ediyor işte:)
3+4.5+4.5=12 vadi 9 aliyi :X

paramparça 6-7 reyting aldı mı prime time starın olur gibi :)))

önemli mi değil he he ondan :D
bu arada sırf senin bu mesajların için engeli kaldırdım adam hayati bi kaza geçirmiş bunda bile kışkırtıcı mesaj atıp gülücekler atıyosun yav daha ne diyim sözün bittiği yer heralde yazık diyorum yazık
bi geçmiş olsun demek çok mu zor!

sadece kanal d nin değil Türkiye nin en fazla izlenen dizisi :)
engeli kaldırmasan daha iyiydi :)))) zerre üzülmedim üzülmem de :) zorunda değilim :)

vadi herkesin dizisi onun bunun dizisi değil :kiki: olabilir kardeş sene sonunu getirebilecek mi o dizi bence onu düşün :D

He he 5-6 reyting ile final yapacak.:kiki: Neyse şu 3 haftanın tadını çıkarmak istiyorum müsadenle 3 hafta sonra görüşürüz.:F

3+4.5+4.5=12 vadi 9 aliyi :X

paramparça 6-7 reyting aldı mı prime time starın olur gibi :)))

engeli kaldırmasan daha iyiydi :)))) zerre üzülmedim üzülmem de :) zorunda değilim :)
:Fhesabına hayranım yalan dünya 2.5 bile alamadı ama 3 demişsin urfalıyam ezelden 4 aldı :D

Vadi 9 değil 10 alıyor :) Hem Kanal D nin en çok izlenen dizisi ünvanını da inkar ediyorsan ne diyeyim sana
ünvanını inkar eden yok :X kanal d ye liderlik kaybettirmez 3 haftalık olmayışı 9 larda dolanıyor :))) alır tv de ilk bir film koyar alır 6 reyting :))

ortalama 11 yapıyor vadi de 10 alıyor:D
3 dizi= vadi:D

hehe de sen :Dben de öyle yapıcam:D
reaksiyon+aşktan kaçılmaz+sil baştan bir kaderimin yazıldığı gün ediyi mi o zaman kyg olmasa senin star yandı bitti kül oldu :F aynısı karagül ve fox için de geçerli :)))

Arkadaşım Hoşgeldin hadi alsın neden alamıyor yayınlandığı günde kabul et kanal d nin hiçbir dizisi totalde 10 ab de 8 abc1 de 10 almaz alamaz alabilemez :)
ab de 8 alır merak etme :XXX totalde vadi de 10 alamıyor panpa 1 kere 10 geçti diye ortalaması 10 olmiyi :)) yani haklısın hiçbir kanal d dizisi 10 alamadı bu sezon şu ana kadar vadi dahil :X

ab de 8 alır merak etme :XXX totalde vadi de 10 alamıyor panpa 1 kere 10 geçti diye ortalaması 10 olmiyi :)) yani haklısın hiçbir kanal d dizisi 10 alamadı bu sezon şu ana kadar vadi dahil :X
Alamaz 8 alamaz hatta 7 bile alamaz :) Vadi 10 reytingi geçmedi mi bu hafta geçti ya o zaman karagül de 2 kere 10 u geçti diye 10 reyting almadı diyelim.Senin dediğine göre :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...