Kurtlar Vadisi Pusu 3 Hafta Ekranlarda Olmayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah yardımcısı olsun necati şaşmazın...Allah tüm hastalara güç versin...
Ben kanal d nin kvpsiz kasım ayını nasıl geçireceğini merak ediyorum...
Kasımda fox ve star arasında 1.lik yaşanacak.

allah yardımcısı olsun necati şaşmazın...Allah tüm hastalara güç versin...
Ben kanal d nin kvpsiz kasım ayını nasıl geçireceğini merak ediyorum...
Kasımda fox ve star arasında 1.lik yaşanacak.
kvp o ka da önemli değil pampa 9 aliyi :X eskisi gibi 15-16 değil 5-6 reytinglik bişi idare eder

kvp o ka da önemli değil pampa 9 aliyi :X eskisi gibi 15-16 değil 5-6 reytinglik bişi idare eder
önemli mi değil he he ondan :D
bu arada sırf senin bu mesajların için engeli kaldırdım adam hayati bi kaza geçirmiş bunda bile kışkırtıcı mesaj atıp gülücekler atıyosun yav daha ne diyim sözün bittiği yer heralde yazık diyorum yazık
bi geçmiş olsun demek çok mu zor!

:Fönemli değil dediğin dizi kanal d nin en çok izlenilen dizisi:Dtotalde ve abc1 de 10 aldı:)
bak görürsün kasım ayı verilerinde:)
sadece kanal d nin değil Türkiye nin en fazla izlenen dizisi :)

Adam çenesini kırmış hala reyting derdinde olanlar var ya yuh. 😱

Biri Show zirveyi alır diyor, biri FOX, biri Star. :D

önemli mi değil he he ondan :D
bu arada sırf senin bu mesajların için engeli kaldırdım adam hayati bi kaza geçirmiş bunda bile kışkırtıcı mesaj atıp gülücekler atıyosun yav daha ne diyim sözün bittiği yer heralde yazık diyorum yazık
bi geçmiş olsun demek çok mu zor!

sadece kanal d nin değil Türkiye nin en fazla izlenen dizisi :)
aynen en çok izlenilen dizisi...
emre kanal d yi etkilemez diyor ama bence 4. kanal olacak.
fox star ve show la kanal d kılpayı oranlar alıyorlar vadi olmayınca otomatik olarak bence kanal d 4. kanal olacak.

Herşeyin başı sağlık elbette ha oynatsa kanalD bu sefer paragöz olur oyuncu yatak döşek yatıyor derler o para peşinde,oynatmasa dizinin ara vermersini istemeyenler var ..

Velhasıl geçmiş olsun,Alllah acil şifa versin....

fox star ve show la kanal d kılpayı oranlar alıyorlar vadi olmayınca otomatik olarak bence kanal d 4. kanal olacak.
bende tam senin üstte dediğin mesajı söylemek için haftalık reyting konusuna girdim

çarşamba 3
pazar pazartesi cumartesi 4 er reyting alıyormuş kanal
salı 6
cuma 4-5

vadi+özeti 16 ediyor :D

Bence 7. kanal olacak.

Necatinin kaza geçirmesi sana yaradı desene Starı zirve yarışına sokarsın. :)

bende tam senin üstte dediğin mesajı söylemek için haftalık reyting konusuna girdim

çarşamba 3
pazar pazartesi cumartesi 4 er reyting alıyormuş kanal
salı 6
cuma 4-5

vadi+özeti 16 ediyor :D
kanal d bu sene vadiyi almasaydı batardı...zaten batıyormuş işçileri çıkarmış d yapım falan.

ya reytingi geçtim gülüyor bazıları adam ölümden dönmüş hava yastığı olmasa Allah muhafaza çok daha ciddi birşey olacakmış bazılarının attıkları mesajlar kanımı donduruyor adeta

ya reytingi geçtim gülüyor bazıları adam ölümden dönmüş hava yastığı olmasa Allah muhafaza çok daha ciddi birşey olacakmış bazılarının attıkları mesajlar kanımı donduruyor adeta

Bence 7. kanal olacak.

Necatinin kaza geçirmesi sana yaradı desene Starı zirve yarışına sokarsın. :)
göz var nizam var verilere bakarsan starın çoğu grupta lider olduğunu görürsün...
kanal sıralaması 0.1 lik rakamlarla kaçırılıyor 1.lik...
Kanal d kvp almasaydı 4. olacaktı belki de 5. :D
Sende mantıklı düşünürsen star kanal d show fox kanallarının birbirine çok yakın oranlar aldığını anlardın.
Vadi başka kanalda olsaydı o kanal 1. olacaktı.

göz var nizam var verilere bakarsan starın çoğu grupta lider olduğunu görürsün...
kanal sıralaması 0.1 lik rakamlarla kaçırılıyor 1.lik...
Kanal d kvp almasaydı 4. olacaktı belki de 5. :D
Sende mantıklı düşünürsen star kanal d show fox kanallarının birbirine çok yakın oranlar aldığını anlardın.
Vadi başka kanalda olsaydı o kanal 1. olacaktı.
Star da Acun, Beni affet ve MY`ı transfer etmeseydi direkt kanal olamayacakt. Eeee? :)

Star son 15 günde 1 grupta 1. Genel ekim erlerinde 2. ve 3. :)

Star da Acun, Beni affet ve MY`ı transfer etmeseydi direkt kanal olamayacakt. Eeee? :)

Star son 15 günde 1 grupta 1. Genel ekim erlerinde 2. ve 3. :)
ya neyse aralık'ın ilk haftasına bakalım o zaman görürüz kanal d kaçıncı olacak vadi olmadan:)
Vadi olduğu halde kanalın sıkıntılı olduğu haberleri çıktı demekki vadiolmasa iflas edecekler:D

Eskiden değilmiydi.:F Biz her türlü alırız belki AB olmayabilir ama Abc ve Total rahat.:Z

@aserat54 bu ne elem keder niye beğeniyorsun.:A
kardeş 2.lik veya 3.lük mücadelenizi diğer konularda yapın hatta 3.lük mücadelesini konuşun çünkü vadi geri döndüğü an kendi 1 özet 2 olacak 3.lüğü düşünün artık :D

kardeş 2.lik veya 3.lük mücadelenizi diğer konularda yapın hatta 3.lük mücadelesini konuşun çünkü vadi geri döndüğü an kendi 1 özet 2 olacak 3.lüğü düşünün artık :D

2.liği zaten rahat rahat elde ediyoruz iyice şey özet ile anca AK ve Güldür güldür yarışır.ç Biz öözete en az 1 fark atıyoruz.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...