Kurtlar Vadisi Pusu 3 Hafta Ekranlarda Olmayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Kanal D'nin sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu ekranlara kısa bir ara verecek.

Necati Şaşmaz'ın geçirdiği kaza sebebiyle dizi ekranlara kısa bir ara verecek. Doktorlardan gelen açıklamaya göre Necati Şaşmaz'ın 3-4 hafta dinlenmesi gerektiği öğrenildi. Dizinin sadece 1 bölüm stoğu var. Fakat dizinin diğer bölümleri çekilmedi. Diziye hiçbir başrol oyuncu takviyesi yapılmayacak. Dizi ekrana 3 hafta ara verecek. Dizinin çekimleri Necati Şaşmaz'ın iyileşmesi sonrası devam edecek.

1403684866_vadi.png

yalnız yapılan hiç bir açıklama yok bilgi kaynağı nedir

Dizinin yerine bir kolaj diğeri haftalar ise filmleri yayınlanacak diye duydum.
Doğru bir karar bencede.

Ara verilirse kolaj veya filmler ile uğraşmasınlar.. başka bir şey koysunlar.

Tapatalk 2

BENCE BİRAZ ERKEN ÖNÜMÜZDEKİ BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DURUM DAHA ÇOK NETLEŞİR

ben bu bilginin doğru olduğunu sanmıyorum hem mantıkende böyle bişey olmaz doktorlar 1.5 ay ağızdan beslenemicek diyolar öyle olsa dizinin 1 ay yayınlanmaması lazım bence bir hafta ara verip diğer hafta maskeyle devam edicekler

bu haber in doğru olduğu tartışılır

@Yiğitt Kanal d bence Arka sokakların tekrarını koysun perşembe saat 20 ye

Doğru karar, artık komediler yer birbirlerini. Bu hafta maç liderliği alır, ama sonraki haftalarda neler olacağını merak ediyorum... :)

Geçmiş olsun tekrardan...

Polat Alemdar senaryo gereği yurt dışına gönderilecek 3 hafta ara vereceği doğru değil.

KA zirvenin tadını çıkarır artık rahat rahat.:Z
O kadar emin olma Güldür Güldür Show'da artık çok iddialı. :D
Aramızda Kalsın da var daha. AB'de ilk 3, Total'de ise ilk 10 garanti... :X

çok büyük bi şanssızlık
2 ayda zor kendine gelirmiş kaza sandığımızdan çok daha ciddi

hee bu arada haber nerden alındı bilmiyorum ama daha hiçbişey belli değil açıklama bizzat pana filmden gelecek
doğuda olabilir yanlışta

2-3 hafta bir ara verilir ama necati bey olmadan nasıl devam ederiz diye bunu düşünmek toparlamak için verilir ama kimse encati bey iyileşene kadar dizi ara vericek haberlerine inanmasınlar necati beyin kendine gelme süresi 5 hafta ve bu 5 hftadan sonra bir 5 haftada iyileşme sürecine girilicekmiş 10 hafta dan önce necati beyin dizide oynama ihtimali yok
yanı nerden baksan 2 ay 15 gün kadar necati beyin oynamasını beklememek lazım bence
buda demek oluyorkı kasım ve aralık ayları oynama ihtimali yok ocak ayının 15 gibi hazır duruma gelebilir ama bir aksilik çıkar son haftalarıda ertelenme ihtimalinide sayarsak ocak ayındada oynamama ihtimali var kısaca şubat ayına kadar necati beyden malesef fayda gelmez
vadi necati beyin tam iyileşmesini beklerse şubat ayına kadar 3 ay kimse vadi falan beklemesin pana böyle birşey yapmaz bence 3 ay ara verme riskini göze alamazlar necati beyin şubattan öcne tam hazır olmasını ben malesef beklemiyorum :T

Guldur Guldur bu persembs Halil Sezaili bolum var desenize Show tv zirveyi alcak

Haberin doğruluğu tartışılır fakat ara verirse dizinin günü doldurulur yayınlarla .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...