Kurtlar Vadisi Pusu 299.Bölüm Yorumları

Helal olsun Kur'an tilaveti dinlettiler. Bu mübarek günlerde iyi geldi.

Yusuf elifi sevdi sanırım bu sahneleri izleyince yusuf polatın yanında
yer alırmı acaba diye düşündüm

@Polat Şaşmaz
agalar şuana kadar oynanan kısmın linkini acil atacak olan var mı ilk çatışmayı izlemem lazım misafir vardı pek duyamadım

çatışma sahnesi süperdi yalnız sesli izlemem lazım orayı
o değilde pusatın ölümü böyle mi olacaktı ya rezillik resmen yok abi bunlardan adam olmayacak hüsran üstüne hüsran
yusuf zeynep hala boktan karakterlerle iş götürüyoruz pusat belki ölmez diye ümidim vardı ama bu kadar da basit olacağını düşünmemiştim

@Polat Şaşmaz
agalar şuana kadar oynanan kısmın linkini acil atacak olan var mı ilk çatışmayı izlemem lazım misafir vardı pek duyamadım

o değilde pusatın ölümü böyle mi olacaktı ya rezillik resmen yok abi bunlardan adam olmayacak hüsran üstüne hüsran
yusuf zeynep hala boktan karakterlerle iş götürüyoruz pusat belki ölmez diye ümidim vardı ama bu kadar da basit olacağını düşünmemiştim

çıkmamış ki link ablam

@Polat Şaşmaz

Ilk 7 dakika

neyse artık atmayın 1 dakkaya başlıyor bölüm sonu izlerim
aksiyon şov var kaçırma aga @ABAY_06