Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

Adam kalmadı ulan ne yapıyor bu kafası güzeller

Sahneye koyduğunuz müziğe sokayım

Ya sinirden aglayacam bunlar nasıl insanlar

YA ARKADASLAR ANLAYIN ISTE. BI BOLUMDE KGT GITTI! ŞİMDİDE ÇAKIR VE HÜSNÜ EFSANESİ! DİZİ YUSUF, ZEYNEP, KENAN, AZRAYA KALACAK NEDEN ANLAMAK İSTEMİYORSUNuz? İZLEYEKLERE IYI SEYİRLER. PUSAT ÖLDÜYSE YUSUF ÖLMEDEN VADIYI ACARSAM SEREFSIZIM...

Poyraz müziğini koydukları sahneye bak rezillikte sınır yok

böyle bir sezonun ardından o seviçn kutlamalarındakı halleri görünce ben zaten artık kafa yormayı vazgeçtim bunların hiçbirşey umrunda değil daha boşu boşuna kendimi yormucam son 2 bölümüde izleyip 13 yıllık hayatımda yer edinmiş vadiye veda edicem bizi bu duruma düşürenlerin işleri rast gitmez vadide inş seneye yayından kaldırılır siz pusatı ödlek gibi öldürelek bizim gözümüzde küçük düşüdemezsiniz ben pusatı hep korkusuz mert birisi olarak anıcam

Bu dizi 2017 Haziran'ını görmez.

Hüsnü de ölürse vadiyi dakikasında bırakıyorum. Fragmanı hazırlayanlar bu dizinin en büyük düşmanlarıdır

Şerefsiz bunlar arkadaş. Yemin ediyorum sinirden ağlıyorum ya. Bugün BeyazTv de eskileri izledim ne bölümlermis. Allah belanı versin Cahit... Zamanında oynatmadilar diye kendini bi bok yapmaya çalışıyor

Sevilen herkes öldü sevilmeyen herkes yaşıyor size iyi eğlenceler kendi kendinize oynayın artık kimse kurtlar vadisi ni ....... takmaz

Bazen bu senaristleri Türkiye'nin gerçeklerini anlatan yegane dizi olan Vadinin başına dış güçlerin musallat ettiğini, yerleştirdiğini filan düşünüyorum Cahit'i görünce geçiyo

Şerefsiz bunlar arkadaş. Yemin ediyorum sinirden ağlıyorum ya. Bugün BeyazTv de eskileri izledim ne bölümlermis. Allah belanı versin Cahit... Zamanında oynatmadilar diye kendini bi bok yapmaya çalışıyor
oziyle olan dövüş sahnesi saçmalığı neydi ayoll kendisini allah gibi gösteriyor tövbe estafurullah 10.sezonu izliyoruz koskoca polat bile morfin bağımlısı adamı bağlıyorlar falan yüzü yanıyor ee abdülheye işkence ettiler memati uyuşturu bağımlısı oldu ayy peki bu cahit neden hiç zor duruma düşmüyor birde kendisini tanrı gibi gösteren sahneler yazıyor allah akıl versin 😵