batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 298. Bölümü hafızalarınızdan silinmeyecek!
Evet bu rezil bölüm hafızamızdan silinmeyecek!!
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 298. Bölümü hafızalarınızdan silinmeyecek!
En azından Tilkiyi tehdit etseydin. Tilkiii bekle.. geliyorum bile kafiiPolat, Cahit ve Erhan; Pusat vurulurken neden göz yaşı dökmezler bir türlü anlamıyorum. Acaba ben mi Pusatı gözümde büyüttüm yoksa onlar mı küçük gördü.
Çakır ailesini Polat'a emanet etmişti. Adam arabadaki diyalogda Pusat'tan bana ne Erhan diyor. Demek ki karakteri çoktan silmişler de bizim haberimiz yok.Polat, Cahit ve Erhan; Pusat vurulurken neden göz yaşı dökmezler bir türlü anlamıyorum. Acaba ben mi Pusatı gözümde büyüttüm yoksa onlar mı küçük gördü.
Aga yediremiyorum valla yediremiyorum belki tepkide alacağım haklarıdır ama Allah aşkına Pusattan bahsediyoruz [emoji35] [emoji35]En azından Tilkiyi tehdit etseydin. Tilkiii bekle.. geliyorum bile kafii
Vadi bitmiştir tilkinin pusatla işi bitti benimde vadiyle işim bitti ulan yatacak yeriniz yok be
Vadi bitmiştir tilkinin pusatla işi bitti benimde vadiyle işim bitti ulan yatacak yeriniz yok be
Bu adama bile Vadiyi bıraktirmayı basardilar ya yaziklar olsun Necati Sasmaz haric topunun Allah belanizi versin.Son 2 bölüm vadi sonrasında benim için yok reytingler yüzünden erken final yapacak reziller seyirciyi takmayan şerefsizleri sizde takmayın rezilliklerinde boğulsunlar