sonunda gelebildin agaBölüm müthişşşşş
Hırsız süper karakter harika oldu bu hamle
Nerdesin aga yaaBölüm müthişşşşş
Hırsız süper karakter harika oldu bu hamle
Denk geldim Tilki reyiz yine shw yapıyordu karizma adam ya.))@ABAY_06 aga tilki reis özel görev için istanbul a geliyor sende bölüme gelirsin artık
bak o doğru işte 12 yıl geçmiş hala karizmaDenk geldim Tilki reyiz yine shw yapıyordu karizma adam ya.))
Aynen ama niye bu kadar kısa ve az sahnesi var onu çözemiyorum diziye dahil olduğundan beri toplasan yarım saati geçmez herhalde sahnesi.bak o doğru işte 12 yıl geçmiş hala karizma
İzlemiyorum bayadır ama denk geliyorum göz atıyorum yalan yok )) Tilki reyis Show yapıyodu yarın reytinglere katkı verir umarım.))@ABAY_06 denk geldim ne demek aga
yok o kadar değilde az sahnesi olduğu doğrudurAynen ama niye bu kadar kısa ve az sahnesi var onu çözemiyorum diziye dahil olduğundan beri toplasan yarım saati geçmez herhalde sahnesi.
Yürü gidiyoruz agabu ne ya kopardı
''vadiyi izlerken babam reklam arası silahını getirip temizlemeye başladı operasyona gidicez galiba ''
Bundan sonra kaçırma aga izle süperİzlemiyorum bayadır ama denk geliyorum göz atıyorum yalan yok )) Tilki reyis Show yapıyodu yarın reytinglere katkı verir umarım.))