Polat Şaşmaz
Favori Üye
ne bileyim koskoca polat alemdarKız evi naz evi aga Polat Alemdar bile olsan bu kaide değişmez![]()
Abi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?Maç devre arasına girip Kanal D'yi açtığımda elektrikler kesildi hiçbir şey izleyemedim.Berat Albayrak'tan çok rahatsızım?
![]()
Olay da bu zaten çevremizde 40 tane baraj var, yani Karadeniz'de yaşıyorum.Abi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?![]()
lan sen nerde yaşıyon asıl Türkiye nin pek çok vilayetinde eş zamanlı olarak gitti hatta bizde 2 saat önce gitti geldiAbi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?![]()
Hoaaaaaaydaaa sürprizden rahatsızım![]()
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindelan sen nerde yaşıyon asıl Türkiye nin pek çok vilayetinde eş zamanlı olarak gitti hatta bizde 2 saat önce gitti geldi
Tam göremedim ablayahu gölgenin adamın adın neydi ablacım o polatın gittiği arabayamı nişan almıştı
ulen ne süprizmiş mala döndük süpriz sandığımızda süpriz değilmiş bölüm bitsede rahatlasak 😀Hoaaaaaaydaaa sürprizden rahatsızım![]()
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindeKalp durursa sıkıntı olur o yüzden burda o tarz hadiseler olmuyor
Geçen sene Revolution felaketinde girmişti bir kere
Tam göremedim abla![]()
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindeKalp durursa sıkıntı olur o yüzden burda o tarz hadiseler olmuyor
Geçen sene Revolution felaketinde girmişti bir kere
Tam göremedim abla![]()
Bu bölüm baya iyiydi aga yüksek not veriyorumulen ne süprizmiş mala döndük süpriz sandığımızda süpriz değilmiş bölüm bitsede rahatlasak 😀
ustanın işi zor