Kurtlar Vadisi Pusu 294.Bölüm Yorumları

forum yine gitti geldi

ChtTZMqXIAAvHT-.jpg

ayy ben bakışını yerimm nasılda bakıyor öylee

elekrikler gitti neyse ki geldi cidden sıkıntı gün

20:50 de reklam iyi maçla çakıştırmadılar

Admin forumun faturalarını yatırmayı unutmuş :A

Neyse bölüm başladı iyi seyirler.

İha'larda silah sistemi yok ki. Sadece kamera ile görüntüleme yapıp hedef kordinatlarını geçiyorlar. Hedefi yok eden ise F16'lar.

Zala 500 süper

İha'larda silah sistemi yok ki. Sadece kamera ile görüntüleme yapıp hedef kordinatlarını geçiyorlar. Hedefi yok eden ise F16'lar.
vadi iddiasını ortaya koyuyor rusya nın yeni ürettiğine dair inş yoktur üretime geçmemiştir ve de bu teknolojiye uzak kalmayız

@Doğu Çılgın Hırsız a ne diyorsun :A

Bu kadar alıngan bir hırsız hayatımda görmedim :A

Aga son zamanlarda Türkiye'nin kendi İHA ları olan Bayraktara roket montajı yapıldı ki anlaşılan Vadi buna gönderme yapmış. Ayrıca ABD ye ait Predatörler de her türlü silah var.

Zala 500 süper

vadi iddiasını ortaya koyuyor rusya nın yeni ürettiğine dair inş yoktur üretime geçmemiştir ve de bu teknolojiye uzak kalmayız
Abi yeni yeni de olsa artık var 😉 http://www.milliyet.com.tr/milli-iha-ya-yerli-fuze--gundem-2165666/

Yeni elemanı beğendim :A Oyunculuğu hoşuma gitti :)
Aga son zamanlarda Türkiye'nin kendi İHA ları olan Bayraktara roket montajı yapıldı ki anlaşılan Vadi buna gönderme yapmış. Ayrıca ABD ye ait Predatörler de her türlü silah var.
Hacılar füzeden haberim var. Yalnız hiçbir iha'da taramalı silah yok. :X (Taramasınlar o zaman direk füze kullansınlar)

Hacılar füzeden haberim var. Yalnız hiçbir iha'da taramalı silah yok. :X (Taramasınlar o zaman direk füze kullansınlar)
Abi füzeyi kaldıran taramalı sistemi de kaldırır :A Adamın kendi fantezisine kalmış isterse ucuna su tabancası bağlar :A

bu arada tabi buda perşembe ye denk geliyor
Fenerbahçe - Galatsaray Ziraat Türkiye Kupası finali 26 Mayıs perşembe günü Antalya'da oynanacak!

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato