Kurtlar Vadisi Pusu 294.Bölüm Yorumları

forum yine gitti geldi

elekrikler gitti neyse ki geldi cidden sıkıntı gün

20:50 de reklam iyi maçla çakıştırmadılar

Admin forumun faturalarını yatırmayı unutmuş

Neyse bölüm başladı iyi seyirler.

ulan hırsıza bak ya kopartıyor adam manyağa bak

İha'larda silah sistemi yok ki. Sadece kamera ile görüntüleme yapıp hedef kordinatlarını geçiyorlar. Hedefi yok eden ise F16'lar.

Zala 500 süper

İha'larda silah sistemi yok ki. Sadece kamera ile görüntüleme yapıp hedef kordinatlarını geçiyorlar. Hedefi yok eden ise F16'lar.
vadi iddiasını ortaya koyuyor rusya nın yeni ürettiğine dair inş yoktur üretime geçmemiştir ve de bu teknolojiye uzak kalmayız

@Doğu Çılgın Hırsız a ne diyorsun

Bu kadar alıngan bir hırsız hayatımda görmedim

Aga son zamanlarda Türkiye'nin kendi İHA ları olan Bayraktara roket montajı yapıldı ki anlaşılan Vadi buna gönderme yapmış. Ayrıca ABD ye ait Predatörler de her türlü silah var.

@Doğu Çılgın Hırsız a ne diyorsun

Bu kadar alıngan bir hırsız hayatımda görmedim
Hırhız adamdır hatta pırıl pırıldır

Şu arkada çalan gladio müziği olağanüstü
Arada canım sıkıldıkca açar dinlerim çok mistik bir etkisi var.

Raskoln : Mantık fantazinin düşmanıdır

Zala 500 süper

vadi iddiasını ortaya koyuyor rusya nın yeni ürettiğine dair inş yoktur üretime geçmemiştir ve de bu teknolojiye uzak kalmayız
Abi yeni yeni de olsa artık var 😉 http://www.milliyet.com.tr/milli-iha-ya-yerli-fuze--gundem-2165666/

Yeni elemanı beğendim
Oyunculuğu hoşuma gitti
Aga son zamanlarda Türkiye'nin kendi İHA ları olan Bayraktara roket montajı yapıldı ki anlaşılan Vadi buna gönderme yapmış. Ayrıca ABD ye ait Predatörler de her türlü silah var.
Hacılar füzeden haberim var. Yalnız hiçbir iha'da taramalı silah yok.
(Taramasınlar o zaman direk füze kullansınlar)

Hacılar füzeden haberim var. Yalnız hiçbir iha'da taramalı silah yok.
(Taramasınlar o zaman direk füze kullansınlar)
Abi füzeyi kaldıran taramalı sistemi de kaldırır
Adamın kendi fantezisine kalmış isterse ucuna su tabancası bağlar

bölüm yağ gibi be maşAllah

bu arada tabi buda perşembe ye denk geliyor
Fenerbahçe - Galatsaray Ziraat Türkiye Kupası finali 26 Mayıs perşembe günü Antalya'da oynanacak!