Polat Şaşmaz
Favori Üye
ne bileyim koskoca polat alemdarKız evi naz evi aga Polat Alemdar bile olsan bu kaide değişmez
Abi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?Maç devre arasına girip Kanal D'yi açtığımda elektrikler kesildi hiçbir şey izleyemedim.Berat Albayrak'tan çok rahatsızım?
Olay da bu zaten çevremizde 40 tane baraj var, yani Karadeniz'de yaşıyorum.Abi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?
lan sen nerde yaşıyon asıl Türkiye nin pek çok vilayetinde eş zamanlı olarak gitti hatta bizde 2 saat önce gitti geldiAbi sen nerde yaşıyosun geçen de kesilmişti sanki ?
Hoaaaaaaydaaa sürprizden rahatsızım
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindelan sen nerde yaşıyon asıl Türkiye nin pek çok vilayetinde eş zamanlı olarak gitti hatta bizde 2 saat önce gitti geldi
Tam göremedim ablayahu gölgenin adamın adın neydi ablacım o polatın gittiği arabayamı nişan almıştı
ulen ne süprizmiş mala döndük süpriz sandığımızda süpriz değilmiş bölüm bitsede rahatlasak 😀Hoaaaaaaydaaa sürprizden rahatsızım
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindeKalp durursa sıkıntı olur o yüzden burda o tarz hadiseler olmuyorGeçen sene Revolution felaketinde girmişti bir kere
Tam göremedim abla
Aga Başkentin ortasında, Türkiye'nin kalbindeKalp durursa sıkıntı olur o yüzden burda o tarz hadiseler olmuyorGeçen sene Revolution felaketinde girmişti bir kere
Tam göremedim abla
Bu bölüm baya iyiydi aga yüksek not veriyorumulen ne süprizmiş mala döndük süpriz sandığımızda süpriz değilmiş bölüm bitsede rahatlasak 😀
ustanın işi zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?