Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Yorum & Sohbet Konusu

Her şeyde olduğu gibi Necati Şaşmaz'ın oyunculuğunda da gerileme var. Bi şu sezona bak bir de bu sezona. Sanki iki farklı kişilik. Bu hırçın, sinirli halini çok iyi yansıtan adam gitmiş; soğuk, mahkeme duvarı gibi bir adam gelmiş.

11.sezondan itibaren oyunculugunda gerileme başladi ya sıkıldı ya da dedigim gibi evlenince yükü arttı ustune kardesi ve arkadaslari da ihanet edince..
Bence Abdülhey öldükten sonra gerileme baş gösterdi. Atv'den KanalD'ye geçildikten sonra bu hanedanlar konsepti hariç elle tutulur hiçbir şey yok. Dizinin hikayesi ve konsepti eridi resmen. Şu an dizi miting havasında geçiyor. Ben şu an Vadinin ne anlattığını gerçekten anlamlandıramıyorum Babil devleti falan bunlar tıraş işler. Ülkede o kadar bomba patladı daha bizim senaristler yeni çark etti. Demem o ki Kurtlar Vadisinin ''dizi'' olan kısmı ATV'de bitti şu an gündemden beslenen, ülke adına anlamlı mesajlar veren bir projeye evrildi. Maalesef durum bu.

Bence Abdülhey öldükten sonra gerileme baş gösterdi. Atv'den KanalD'ye geçildikten sonra bu hanedanlar konsepti hariç elle tutulur hiçbir şey yok. Dizinin hikayesi ve konsepti eridi resmen. Şu an dizi miting havasında geçiyor. Ben şu an Vadinin ne anlattığını gerçekten anlamlandıramıyorum Babil devleti falan bunlar tıraş işler. Ülkede o kadar bomba patladı daha bizim senaristler yeni çark etti. Demem o ki Kurlar Vadisinin ''dizi'' olan kısmı ATV'de bitti şu an gündemden beslenen, ülke adına anlamlı mesajlar veren bir projeye evrildi. Maalesef durum bu.
Aynen öyle.

Her şeyde olduğu gibi Necati Şaşmaz'ın oyunculuğunda da gerileme var. Bi şu sezona bak bir de bu sezona. Sanki iki farklı kişilik. Bu hırçın, sinirli halini çok iyi yansıtan adam gitmiş; soğuk, mahkeme duvarı gibi bir adam gelmiş.
Aga işte bu hiç olmadı [emoji17] ilk defa beni şaşırttın. Var bu alemde Necati abi gibi rol kesen? Adam hem oyunculuğu ile hemde gerçek hayatıyla şu anki bütün ünlülere on basar AÇIK ve NET.

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs