pana yayınlamadı bile daha kanal d nin işi tabi bölümleri yetiştirmesi açısından önemlifragman çok sıradan olmuş beğenmedim pazartesi v2 bekliyorum
o değilde panaya bişeyler oldu 2 haftadır vay be![]()
çok enteresan aga ne ara 1 hafta öne geçtik anlamadım ara da vermiyoruzpana yayınlamadı bile daha kanal d nin işi tabi bölümleri yetiştirmesi açısından önemli
hareketli bir bölüm işte bence olumlu 😀 bu fragmanı erken verme işine alışık değiliz kanal d son haftalarımızda farklılıklar gösteriyor zaten bir daha da vadiyi bulamaz artıkçok enteresan aga ne ara 1 hafta öne geçtik anlamadım ara da vermiyoruzama bu fragman çok basit olmuş
Ben çok beğendim aga bence fena değil. Aksiyonu bol ve ilk defa Ustanın Yusuf çapsızı ile ilgili hislerini öğreneceğizçok enteresan aga ne ara 1 hafta öne geçtik anlamadım ara da vermiyoruzama bu fragman çok basit olmuş
aga daha pana nın resmi hesabı kurtlar vadisi nin resmi hesapları fragmanı vermedi bence pananın haberi bile yokBugün günlerden ne laVallaha günler çorba oldu bende Pazartesi deseniz inanırım
Pana Film harbiden şaşırtıyor![]()
İnşallah aga eğer seneye de bu kanalda olursak elveda efsane deriz ne yaparlarsa yapsınlar bu kanalda olmaz olmaz olmaz vadi yakışmıyor bu kanalahareketli bir bölüm işte bence olumlu 😀 bu fragmanı erken verme işine alışık değiliz kanal d son haftalarımızda farklılıklar gösteriyor zaten bir daha da vadiyi bulamaz artık
Sen nerden buldun agaaga daha pana nın resmi hesabı kurtlar vadisi nin resmi hesapları fragmanı vermedi bence pananın haberi bile yokkanal d kafasına göre takılıyor
aga gölgenin büyük bomba dediği yusuf falan mı acabaBen çok beğendim aga bence fena değil. Aksiyonu bol ve ilk defa Ustanın Yusuf çapsızı ile ilgili hislerini öğreneceğiz![]()
Anadolu Hocayı canlı bomba yapacak benceaga gölgenin büyük bomba dediği yusuf falan mı acaba![]()
bende şaşırdım aga bir ara terddüt yaşadım fake sandım bi bakayım dedim ümitsizce gerçekmişSen nerden buldun agaKanalD'nin resmi sitelerinde mi geziyon
![]()
yok aga sinerjiyi sağlam tutalım kanal d den kurtulacaz inş diğer türlüsünü düşünmek istemiyorumİnşallah aga eğer seneye de bu kanalda olursak elveda efsane deriz ne yaparlarsa yapsınlar bu kanalda olmaz olmaz olmaz vadi yakışmıyor bu kanala
Ulan güldürdünbende şaşırdım aga bir ara terddüt yaşadım fake sandım bi bakayım dedim ümitsizce gerçekmiş![]()
Hahaha bu sefer açamadın haaahhh ohhhh afferinOha fragman ne ara cikti hic bildirimde gelmedi![]()
etiketledik ya agaOha fragman ne ara cikti hic bildirimde gelmedi![]()