Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

ayy vlla ben yusufun bulduğu birisinden polatın nasihat öğüt almasından çok rahatsız oluyorum keşke böyle bir adamı polat bulsaydıda yusufla o tanıştırsaydı yusuf ondan akıl alsaydı ama böyle yusufun bulduğu birisinden polatın nasihat alması beni rahatsız ediyor
🙂🙂🙂

ayy vlla ben yusufun bulduğu birisinden polatın nasihat öğüt almasından çok rahatsız oluyorum keşke böyle bir adamı polat bulsaydıda yusufla o tanıştırsaydı yusuf ondan akıl alsaydı ama böyle yusufun bulduğu birisinden polatın nasihat alması beni rahatsız ediyor
🙂🙂🙂
artık içinde yusuf barındıran her sahne rahatsız edebilir etmezse şaşırmak lazım buna çözüm bulmaları şart

kanal d ye bak her hafta başka takılıyor yine jenerik girmedi ama direk reklama gitti

artık içinde yusuf barındıran her sahne rahatsız edebilir etmezse şaşırmak lazım buna çözüm bulmaları şart
bir sarı kızla robortaj verme sahnesi vardı birebir polatı taklit ediyordu polatı bukadar taklit ettiği belkide ilk sahnedir durum dahada tehrikeli boyuta taşınıyor malesef
:F:F:F

bir sarı kızla robortaj verme sahnesi vardı birebir polatı taklit ediyordu polatı bukadar taklit ettiği belkide ilk sahnedir durum dahada tehrikeli boyuta taşınıyor malesef
:F:F:F
bu işin sonu sence nereye gidiyor bir an önce bu saçma yusuf u polat laştırma hamlesinden vazgeçmeleri lazım

bu işin sonu sence nereye gidiyor bir an önce bu saçma yusuf u polat laştırma hamlesinden vazgeçmeleri lazım
aa vlla yusufu geçen bölüm başladılar bence polatlaştırmaya önceden en azından kendi tarzını yapmaya çalısıyordu :F:F:F
vadide çoğu sezon finali polat ölüyormu diye bitti ama bu sefer dua edelimde bu sezon finalindede polat ölüyormu diye bitmesin bu sefer polat ölmez rahat olun demem sezon finalinde vulurursa geçmiş olsun derim :F:F:F

Bu millet imkansız kelimesinin üzerine devlet kurdu

Bu millet imkansız kelimesinin üzerine devlet kurdu Muhsin...

#KurtlarVadisiPusu292 https://t.co/3bbGoysvBW
b00cc2566337613ad01e13a190ee6130.jpg