güzel düşün aga hayır konuşHaftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
![]()
La bugunun agzini her neye actiysan dogru cikti sakin diyimHaftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
![]()
güzel düşün aga hayır konuş![]()
Kaçınılmaz sona adım adım yaklaştığımızı söylemiştim 😉La bugunun agzini her neye actiysan dogru cikti sakin diyim
Senin Polati gormen yeter abla bolumu begenmen icin![]()
Haklısın aslında. Sahne öyle bir çekilmiş ki usta artık yorulmuş. Elifi hatırlamış, gelmiş kız kulesine. Cidden olacaksa burda olacak ama olmasın.Kaçınılmaz sona adım adım yaklaştığımızı söylemiştim 😉
Haftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
![]()
AbsolutelyHaklısın aslında. Sahne öyle bir çekilmiş ki usta artık yorulmuş. Elifi hatırlamış gelmiş kız kulesine. Cidden olacaksa burda olacak ama olmasın.![]()
KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım![]()
başımıza yavru çakal kesildin ha aga bi rahat dur 😳KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım![]()
Ahmet Çakar v2KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım![]()