güzel düşün aga hayır konuşHaftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
La bugunun agzini her neye actiysan dogru cikti sakin diyimHaftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
güzel düşün aga hayır konuş
Kaçınılmaz sona adım adım yaklaştığımızı söylemiştim 😉La bugunun agzini her neye actiysan dogru cikti sakin diyim
Senin Polati gormen yeter abla bolumu begenmen icin
Haklısın aslında. Sahne öyle bir çekilmiş ki usta artık yorulmuş. Elifi hatırlamış, gelmiş kız kulesine. Cidden olacaksa burda olacak ama olmasın.Kaçınılmaz sona adım adım yaklaştığımızı söylemiştim 😉
Haftaya bir haber görüyormuşuz "Necat Şaşmaz 13 yıldır oynadığı Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı" diyeVay anasını çok tuhaf bir gece demiştim
AbsolutelyHaklısın aslında. Sahne öyle bir çekilmiş ki usta artık yorulmuş. Elifi hatırlamış gelmiş kız kulesine. Cidden olacaksa burda olacak ama olmasın.
KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım
başımıza yavru çakal kesildin ha aga bi rahat dur 😳KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım
Ahmet Çakar v2KanalD'nin fragmanı bu gece bölümün hemen akabinde vermesinden çok ama çok rahatsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?