gerçekten ikiz bunlar galiba ama gerçek hayatta benzemeyen birisini bulsalarmış keşkeKarun falan bilmiyor ki bunu Bir de her şeyi biliriz diye sallıyor utanmadan
gerçekten ikiz bunlar galiba ama gerçek hayatta benzemeyen birisini bulsalarmış keşkeKarun falan bilmiyor ki bunu Bir de her şeyi biliriz diye sallıyor utanmadan
İlk yarım saati süper Polat Mervani oldurdu Gölge havalara uctu. Yeni adamlar getirecek. Yusuf babasina rest cekti. Cahit Yusufun ofisine giderek Yusufa racon yapti falan. Birazdan atarim 1.partiGeldim nasıl geçti
Aslan Amca spermleri nasıl çaldıysa tek tek elleriyle seçmiş Kenan'a en benzeyeninigerçekten ikiz bunlar galiba ama gerçek hayatta benzemeyen birisini bulsalarmış keşke
Kaçırmışız deseneİlk yarım saati süper Polat Mervani oldurdu Gölge havalara uctu. Yeni adamlar getirecek. Yusuf babasina rest cekti. Cahit Yusufun ofisine giderek Yusufa racon yapti falan. Birazdan atarim 1.parti
hahahah ayy çok doğru bir noktaya deyindin ikiz numarasını fehmi yemesi için kenanın gerçekten ikizi gibi benzeyeni olması gerekiyordu yusufuda ona göre şekillendirmişler hamurunu ona göre yoğurmuşlar öyle bir şarkı vardıAslan Amca spermleri nasıl çaldıysa tek tek elleriyle seçmiş Kenan'a en benzeyenini
Kandil günü bu muhabbeti yaptıran senaristler utansın günahı boynuna Ya ben 2015-2016 sezonunu kafamdan sildirmek istiyorum hem futbol hem Vadi yönünden rezil bir sezondu varsa doktor tanıdığınız emanet ederim seve seve kendimihahahah ayy çok doğru bir noktaya deyindin ikiz numarasını fehmi yemesi için kenanın gerçekten ikizi gibi benzeyeni olması gerekiyordu yusufuda ona göre şekillendirmişler hamurunu ona göre yoğurmuşlar öyle bir şarkı vardı
İnternet gitti aga niyeyse yok vadi bitince telekomu arayacam artik
ben pusudan saymıyorum bu sezonu vadiyi bırak pusuyla bile kıyaslamam bu sezon başka birşey izliyoruz şeyy vardı adını feliha koydum emirin yolumu nedir buda yusufun yolu gibi oldu geçen yılda bile ufak tefek pusu esintileri vardı ama bu yıl başka birşey var ama polat ölse bile bu sezon finalinde yine bırakamayız izlemeyi televizyonda hep açık durucak baksakta bakmasaktaKandil günü bu muhabbeti yaptıran senaristler utansın günahı boynuna Ya ben 2015-2016 sezonunu kafamdan sildirmek istiyorum hem futbol hem Vadi yönünden rezil bir sezondu varsa doktor tanıdığınız emanet ederim seve seve kendimi
Adam hayati tersten yasiyoBölüm başladı Yusuf bu sefer de hocası Öktem'e racon kesiyor muazzam Ben gidip kahvaltı edeyim bari