Neymiş o iddaaNe biliyim aklımda kalmış sanki attım ben sana bir taneBu arada @takas'la efsane bir iddiaya gireceğiz birazdan kabul ederse yüreği yeterse (gaz verirken ben) kabul eder
Neymiş o iddaaNe biliyim aklımda kalmış sanki attım ben sana bir taneBu arada @takas'la efsane bir iddiaya gireceğiz birazdan kabul ederse yüreği yeterse (gaz verirken ben) kabul eder
Dur la uyumuş bu tavuk galibaNeymiş o iddaa.Şimdi kaçacam bende birkaç dizi bakacam
bugüne kadar bir tane dis atmışım77 dislike almayı ne ara başardın lanForumun en sevilmeyen adamları olduk sen maskeli ve ben
25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıbugüne kadar bir tane dis atmışımo da @Çiğdem-ama daha senin mesajlarda siftahım yok bir deneyeyim en iyisi) aslında güzel oluyor insan stres atıyor sanki oklavayla karşıdakinin kafasıına vuruyormuş hissi uyandırıyor insanda)
dur bakalım plakayı kim bozacak25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıO yüzden bana dislike atabilirsin ne alakaysa
yok la uyumadım daha dişlerimi fırçaladım25 tane dislike almışsın benim memleketin plakasıO yüzden bana dislike atabilirsin ne alakaysa
Ulan bu uyumuş hem korkak hem tavuk@takas
olum vadiye bakmadın mı daha bikaç dizi diyorNeymiş o iddaa.Şimdi kaçacam bende birkaç dizi bakacam
La dizinin linkini değil kızın robot resminin bulunduğu mecraların linkini diyorum mübarek adamBi inceleyeyim bakalım kayda değer bir hanım ablamız mı
Sen bana dislike atıyorsun ben sana kalp
baksana şuna chloe da güller açmış)
Sizin sohbetinizden bakamadım kiyok la uyumadım daha dişlerimi fırçaladım
olum vadiye bakmadın mı daha bikaç dizi diyor
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da diziDur la uyumuş bu tavuk galiba
tamam işte bak bu bölümü izlemelisin aga mutlakaSizin sohbetinizden bakamadım ki
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da dizi
senin ayarlar tümden iflas etmiş sanırımSen bana dislike atıyorsun ben sana kalpTuhaf bir geceBu arada tam bir Rus tipi var hanım ablamızda menşei nedir yani nereli
bu afetin ismi nedir acaba müthiş bişeymiş
Bu kızı beğenmeyen değişik yollardadır
Sana demedim zaten laSizin sohbetinizden bakamadım ki
Uyucam demiyorum dizi izleyecem da dizi
İzleyecem bakalım vakit bulabilirsemtamam işte bak bu bölümü izlemelisin aga mutlaka
@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yedbu afetin ismi nedir acaba müthiş bişeymiş
Kızı görünce ağırlık merkezi kaydı vücudumunsenin ayarlar tümden iflas etmiş sanırımsana siz atan ben değilim bir daha bak istersen
Sana demedim zaten laAyrıca takas haklı Vadi varken abidik gubidik dizileri napacan kankaYoksa dizi ayağına başka şeyler mi izleyecen bizi kandırıyon ?
ismini söyle ismini@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yedi şimdi kızın alıcısı çoğaldı tabi gelde milletle uğraş
Kanka sen öyle yapıyorsun galibaSana demedim zaten laAyrıca takas haklı Vadi varken abidik gubidik dizileri napacan kankaYoksa dizi ayağına başka şeyler mi izleyecen bizi kandırıyon ?
5 gibi yatacan vakit bulursam diyorsun lan olum bu bölüm kaçmaz 2 saat ama çok dehşettiİzleyecem bakalım vakit bulabilirsem.5 gibi yatacam bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?