Kurtlar Vadisi Pusu 289. Bölüm Yorumları

77 dislike almayı ne ara başardın lan :kiki: Forumun en sevilmeyen adamları olduk sen maskeli ve ben :A
bugüne kadar bir tane dis atmışım :) o da @Çiğdem- :) ama daha senin mesajlarda siftahım yok bir deneyeyim en iyisi :)) aslında güzel oluyor insan stres atıyor sanki oklavayla karşıdakinin kafasıına vuruyormuş hissi uyandırıyor insanda :))

bugüne kadar bir tane dis atmışım :) o da @Çiğdem- :) ama daha senin mesajlarda siftahım yok bir deneyeyim en iyisi :)) aslında güzel oluyor insan stres atıyor sanki oklavayla karşıdakinin kafasıına vuruyormuş hissi uyandırıyor insanda :))
25 tane dislike almışsın benim memleketin plakası :A O yüzden bana dislike atabilirsin ne alakaysa :kiki:

Ulan bu uyumuş hem korkak hem tavuk :bağır::F @takas

La dizinin linkini değil kızın robot resminin bulunduğu mecraların linkini diyorum mübarek adam :kiki: Bi inceleyeyim bakalım kayda değer bir hanım ablamız mı :A
laurengerman__120308082456.jpg

baksana şuna chloe da güller açmış :))

Sana demedim zaten la :kiki: Ayrıca takas haklı Vadi varken abidik gubidik dizileri napacan kanka :A Yoksa dizi ayağına başka şeyler mi izleyecen bizi kandırıyon ? :A
:kiki: bana da öyle geliyor o kadar övdük gidip vadi yerine başka dizi izlemez ama fakrlı bişey izleyebilir tabi :kiki:

@Doğu ya demiştim bunu milletin içinde teşhir etmeyelim kaparlar demiştimde dinlemedi illaki link at link at başımızın etini yed:)i şimdi kızın alıcısı çoğaldı tabi gelde milletle uğraş :)
ismini söyle ismini :D