Muhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettimAzradan baska guzel kiz olmayinca Azraya muhtac kaldik
Muhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettimAzradan baska guzel kiz olmayinca Azraya muhtac kaldik
Misal Ayşe Çiğdem Batur,Erica DuranceMuhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettim
Azra her türlü tokatlar bunları agaMisal Ayşe Çiğdem Batur,Erica Durance
Yav hehe2 dk reklam sonra dönüşte yine reklam klasik kanalD
Azra her türlü tokatlar bunları aga
Ooo hem de kayseri mantısıBir kaşığa 40 tane sığdırabiliyormusunuz abla ?
2 dk reklam sonra dönüşte yine reklam klasik kanalD
Azra her türlü tokatlar bunları aga
tüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadideYav hehe
yav he he bu kadar kıskanç olunmaztüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide
Bunu erkeklere sormak lazim siz gidin hangisi daha yakisikliyi secintüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide
Bunu diyen Kenan'a yakışıklı dediği için kaale almıyorum.tüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?