Muhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettimAzradan baska guzel kiz olmayinca Azraya muhtac kaldik![]()
Muhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettimAzradan baska guzel kiz olmayinca Azraya muhtac kaldik![]()
Misal Ayşe Çiğdem Batur,Erica DuranceMuhtac olduğumuz buysa senin kafandaki güzellik anlayışını çok merak ettim![]()
Azra her türlü tokatlar bunları agaMisal Ayşe Çiğdem Batur,Erica Durance![]()
Yav hehe2 dk reklam sonra dönüşte yine reklam klasik kanalD
Azra her türlü tokatlar bunları aga![]()
Ooo hem de kayseri mantısıBir kaşığa 40 tane sığdırabiliyormusunuz abla ?
![]()
2 dk reklam sonra dönüşte yine reklam klasik kanalD
Azra her türlü tokatlar bunları aga![]()
tüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadideYav hehe![]()
yav he he bu kadar kıskanç olunmaztüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide![]()
Bunu erkeklere sormak lazim siz gidin hangisi daha yakisikliyi secintüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide![]()
Bunu diyen Kenan'a yakışıklı dediği için kaale almıyorum.tüm vadi sezonları için söylüyorum eski seriden şuankı bölüme kadar ahu toros dışında 1 güzel kadın oyuncu bile oynamadı vadide![]()