Polat Şaşmaz
Favori Üye
İstanbul ve Bursa gezisine katıldımnereleri gezdiniz![]()
Yok hacı ölmez ya onun yerini dolduramazlar öyle hata yapmazlar.hiç beklemiyordum büyük bir ters köşe oldu gölge bu defa ölecek![]()
La asil Polat Alemdar konusuyor@china_shangai abi hoşgeldin
vay be müthiş bir son oldu
bu arada imparator fatih terim konuşuyor açın
aga nasıl kurtulacak ki o 1 defa olur polat alemdarın elinden kurtulamaz 2.bir defaYok hacı ölmez ya onun yerini dolduramazlar öyle hata yapmazlar.
Bu nasıl bir karizmadır ulan ekran parça pinçik olduBen Polat Alemdar! Tarih tekerrür etmesin diye burdayım!
#KurtlarVadisiPusu288 https://t.co/xukQ4VRiBh![]()
tabi aga önce usta konuşur her zaman reklam girdikten sonra dedimLa asil Polat Alemdar konusuyor![]()
Eskilerden kimler geldi gitti doğru ama şimdilerde kim gidiyorsa yeri dolmuyoraga nasıl kurtulacak ki o 1 defa olur polat alemdarın elinden kurtulamaz 2.bir defa
kimlerin yeri doldu aga illa ki yeni biri gelir doldurur ama şu aşamada ölmesini istemem
haftaya dehşet olacak maç falan da yok coşarız kesin#KurtlarVadisiPusu288 Dizimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
#KurtlarVadisiPusu289 'da görüşmek üzere!
doğru diyon aga akifi bile özledik yeri geldiğindeEskilerden kimler geldi gitti doğru ama şimdilerde kim gidiyorsa yeri dolmuyor. Akif reyisi bile mumla arıyorum ben
![]()
klasik usta her zaman ki gibiYorum guzelmis paylasim dedim
Adam hayatımda gördüğüm en havalı girişi yaptı#kurtlarvadisipusu288